pondělí 29. srpna 2016

Opravy řídících jednotek motoru

Prostě řídicí jednotka motoru je v pořádku a příčina závady leží někde jinde. Proto je vhodné věnovat velkou pozornost důkladnému otestování dílu v odborném servisu před jeho zasláním do opravy. I zde je obvykle velmi dobrý poměr mezi cenou nového dílu a jeho opravou.


Opravy řídících jednotek motoru

Naše technické zázemí nám umožnuje provádět kompletní otestování řídící jednotky motoru včetně mikroprocesoru, paměti, driveru, polovodičů, ochranných a řídících prvků. Nabízíme Vám opravy řídících jednotek z vozidel různých automobilek ať jsou evropská, asijská či americká. Délka vlastních oprav jednotek je v rozmezí 3-pracovních dní.


Mívá na starosti objem nasávané kapaliny, snížení spotřeby a zvýšení výkonu. Díky tomu vaše auto jede hladce a podle představ. Avšak ne vždy řídící jednotka poslechne všechny povely a stane se, že začne stávkovat. Vítejte na našich stránkách kde se dozvíte vše ohledně testování a oprav řídících jednotek a další elektroniky zejména osobních automobilů. Naše kompletní portfolio strukturované dle značky vozidla naleznete v našem online shopu.


Oprava řídících jednotek. Těmito webovými stránkami nyní otevíráme pro všechny ještě jednu možnost. Jsou to vysoce profesionální generální opravy řídicích jednotek , na něž je poskytována záruka v délce měsíců, tedy stejná jako u dílů nových. Jen ta cena je obvykle někde úplně jinde. Račte vstoupit do sekce opravy řídicích jednotek.


Výměna řídících jednotek v autě, přizpůsobení, kódování, EGR, DPF nastavení hodnot. Dalo by se říci, že všeobecně uhlíkové motory po několikaletém provozu budou zanešeny vodivým prachem a ten pak způsobuje rušení elektronických řídících jednotek praček a sušiček. Obrázek ilustruje motor zanesený prachem z uhlíků. Diagnostiku máte od našich techniků zdarma! Specializujeme se na diagnostiku a opravu řídící jednotky motoru pro DODGE.


Opravy řídících jednotek motoru

Zajišťujeme opravy poškozených řídících jednotek pro osobní, dodávkové i nákladní automobily. Provádíme jak opravu hardwaru, tak i úpravu softwaru pro všechny druhy osobních, dodávkových a nákladních automobilů. U oprav řídících jednotek motoru U jednotek motoru může být třeba zaslat jednotku motoru společně s řídící jednotkou imobilizéru a jedním funkčním klíčem od vozu (po účely testování simulací reálných funkcí).


Jednotka imobilizéru může být podle typu vozu samostatná jednotka, centrální elektronika nebo. Softwarové úpravy řídících jednotek ECU. Firma pana Daniela Lekse jako jediná u nás provádí opravy řídících jednotek na profesionální úrovni.


Přirozeně nás to zaujalo, neboť řídící jednotky byly až donedávna automaticky pokládány za neopravitelné a nutnost jejich výměny byla často spjata s investicí v řádech i několika desítek tisíc korun. Zajištění oprav pro veškeré evropské, korejské a japonské vozy. Rychlé zjištění problému a stanovení ceny opravy.


Většina lidí ví, že v automobilu má řídící jednotku motoru. Ovšem vlastní řídící jednotky mají také airbagy, ABS, automatická převodovka, světla nebo ECU motory apod. Co dělat, pokud máte defekt některé z těchto řídících jednotek ? Ať má motor třeba 1řídících jednotek , turba, zapalování řízené nejmodernějším procesorem, stále je jeho prací otáčení klikovou hřídelí. V našem obchodě najdete různé sady a přípravky na opravu pohonných jednotek vozů.


Autoservisy, které mají široký záběr služeb, nejsou většinou schopni „jít do nitra“ řídící jednotky a následně jí opravit. Neutrácejte velké peníze, když nemusíte. Co opravujeme: Poskytujeme diagnostiku a opravy řídících jednotek všech typů vozidel a stáří. Naše firma provádí opravy elektronických řídících jednotek , specializujeme se na opravy : airbagů, autorádií, panelů přístrojů.


Na většinu provedených oprav poskytujeme záruku rok. Odblokování imobilizéru řídících jednotek motoru. Montáže alarmů, rádií, satelitního vyhledávání, parkovacích senzorů a světel pro denní svícení.


O jaké opravy řídících jednotek se jedná? Snad nejvíce a nejpřehledněji je to patrno v našem seznamu realizovaných oprav. Jde především o jakákoliv elektronická zařízení, stroje nasazené v průmyslu nebo domácnostech, u kterých byla zjištěna vadná elektronika či modul řídící jednotky.


Provádíme opravy a repase všech typů automatických a manuálních převodovek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky