úterý 9. srpna 2016

Tepelné čerpadlo do bazénu

Tepelné čerpadlo do bazénu

Bazénové tepelné čerpadlo je zařízení, které odebírá z okolního vzduchu energii o nízké teplotě. Pomocí komprese a expanze dochází k přeměně energie na vyšší teplotu, která ohřívá bazénovou vodu. Funguje na obdobném principu jako chladnička nebo klimatizace – pouze obráceně. S tepelným čerpadlem, využívajícím přírodní energii z okolního prostředí, to není problém. Oproti elektrickému ohřevu tak ušetříte až elektrické energie.


Tepelné čerpadlo do bazénu

A to nejen v létě, ale i během jarních a podzimních měsíců! Díky tomu, že tento typ zařízení nevyžaduje jakékoliv zásahy do půdy či okolí nemovitosti, nejste v podstatě vůbec limitováni jeho použitím. Invertorové tepelné čerpadlo Rapid RIC (IPHC R26) s chlazením, 15kW do m3. Naše top modely, jako XHPFD1E 9kW, nabízejí tři programy s různou energetickou spotřebou, včeetně ekologického provozu. Vyberte si z naší široké nabídky to pravé tepelné čerpadlo přesně pro váš bazén.


NOVINKA Doprava ZADARMO. Dovážíme bazénová čerpadla různých typů pro sladkou i slanou vodu v bazénu. Moderním doplňkem, kterým můžete vybavit svůj bazén, je tepelné čerpadlo k bazénu. Budete se tak moci koupat nejenom v létě a teplých dnech, ale také na jaře a na podzim.


Toto tepelné čerpadlo je spouštěno na základě teploty vody v bazénu nebo pomocí vestavěné automatiky tepelného čerpadla. Proto jsem zvolil kompromis a vybral čerpadlo s jmenovitým elektrickým příkonem kW a slibovaným tepelným výkonem kW (to není perpetuum mobile, jen se přečerpává teplo ze vzduchu do vody). Nabízená tepelná čerpadla jsou určena výhradně pro ohřev vody v bazénu. Zařízení absorbuje teplo z okolního vzduchu a transformuje jej do vody v bazénu. Tepelné čerpadlá k bazénu.


V parných letních dnech naopak dokáže vodu ochladit na optimální teplotu, a dopřát vám tak dokonalé osvěžení! Prodám tepelné čerpadlo CIAT - Aquaciat Inverter Inzerát byl odebran z oblíbených. Rapid Inverter HP je první plně invertorové tepelné čerpadlo na trhu. Je osazeno plno invertorovým kompresorem a motorem ventilátoru, díky čemuž se dá korigovat plynule příkon i rychlost ventilátoru.


Bazén je díky tomu inteligentně vytápěn s optimální efektivitou. Nabízíme za výhodné ceny širokou nabídku tepelných čerpadel. Ponúkame tepelné čerpadlá, ako so zabudovaným výmenníkom z nerezu.


JAK VYBRAT SPRÁVNÉ TEPELNÉ ČERPADLO ? Nejdůležitější je samozřejmě velikost bazénu. Pokud se ale velikost vašeho bazénu blíží limitu čerpadla a vy preferujete opravdu teplou vodu na koupání, doporučujeme raději zvolit o něco silnější tepelné čerpadlo. TČ zapínáno cca v hod dopoledne, vypínáno v hod. Celková spotřeba TČ byla za tuto dobu 8kWh (není v tom započítáno oběhové čerpadlo filtrace, jehož spotřebu změřím později).


Hezký den přeji, prosím o radu. V čem máte schované tepelné čerpadlo a další příslušenství k bazénu ? Stříška, minidomek nebo jak jste to řešili? Reverzibilní tepelné čerpadlo , které je ideální pro bazény do 20mJeště účinnější je oboustranný výkon Nano Action, který překonává své konkurenty díky reverzibilnímu režimu, který je schopen provozu jak za horka, tak za chladu, od -° C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky