čtvrtek 18. srpna 2016

Auto na elektrinu

Auto na elektrinu

Zistite koľko môžete ušetriť jazdou na elektromobil. Zadajte spotrebu svojho auta a počet najazdených kilometrov mesačne a zistite koľko by ste ušetrili, keby jazdíte na elektrinu. Naší vizí je praktické a levné elektrické auto , uvedl na tiskové konferenci v Kuala Lumpuru šéf automobilky Albert Lam. Právě odtud mají elektrická auta putovat převážně do Evropy, USA a Číny. Na výběr bude ze dvou modelů.


Auto na elektrinu

Menší ebude stát tisíc eur a na jedno nabití baterií ujede 1kilometrů. Síce sú stále drahšie ako tie klasické, ale keďže majú lacné palivo, pri niektorých modeloch môžu byť už teraz výhodnejšie. Na začiatku si priplatíte, ale za pár rokov sa vám to vráti.


Medzi tých, ktorí na trhu pôsobia už dlhšie patrí Nissan Leaf. Najlogickejším súperom je výrazne novší Volkswagen e-Golf. Obe autá spadajú do rovnakej veľkostnej kategórie a útočia na rovnaký segment zákazníkov. Auto představila na akci čisté mobility v Mladé Boleslavi hybridní Superb PHEV.


Auto na elektrinu

Přesná cena ale zatím stanovena nebyla. Auto jen tiše bzučí a kola se s šuměním odvalují po silnici. Klasickou vlastností elektromobilu je nutnost prakticky pořád šlapat na plyn, byť třeba jen málo. Auto postrádá jakoukoli setrvačnost, jakmile povolíte plynový pedál, začne okamžitě rekuperovat a tedy ztrácet rychlost. Když si na to ale zvyknete, budete.


Dětská elektrická autíčka za nejlepší ceny na internetu. Postavili jsme vedle sebe elektrický Kia Soul a nejvýkonnější benzinovou variantu - Na pocity z jízdy jsme se zeptali dvou redaktorů mobilenet. Elektromobil svádí ke klidnější. Svoje konanie vysvetlil tým, že na elektromobile mu už jednoducho neostával dojazd až domov, tak musel auto odstaviť a nabiť svojpomocne.


Tá má predsa aj v Nemecku pomáhať a chrániť. Takto sa môže dostať až. V uplynulých dnech oznámila ceny svých elektrických novinek řada značek působících na českém trhu.


Keď si vyberiete auto , premýšľajte o tom, ktorá značka je vašou obľúbenou. Neoprávneného vstupu na stavenisko a krádeže elektrickej energie. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí a rôznych farieb.


Auto na elektrinu

Toyota Prius Plug-in Hybrid II. Dojazd na elektrinu sa zvýšil na km. Na stánku sme videli aj domácu elektronabíjačku vyrábajúcu elektrinu z vodíka. Hyunda veloster N ETCR.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ako môžete vidieť, bez elektriny sa auto sotva pohne. Treba preto pravidelne kontrolovať stav komponentov a dbať na to, aby boli sústavne zásobované dostatočným prídelom elektrickej energie.


Autobatéria sa skladá z akumulátora. Poškodiť sa môže hromadením a usadzovaním. Dojezd na jedno nabití může být až 4kilometrů.


Za svou dynamiku se nemusí stydět ani základní Sportback quattro, které poskytuje nejvyšší výkon 2kW a točivý moment 5N. Kapacita akumulátorů vystačí na ujetí až 3kilometrů. Pokud jste ale schopni toto zkousnout, odvděčí se vám bezkonkurenčně nízkými provozními náklady a šetrností k. Sdílet článekAmerická automobilka GMC, která patří pod koncern General Motors, oficiálně oznámila, že oživuje značku Hummer. Zveřejnila přitom první informace a upoutávky na první nový model GMC Hummer EV – super-výkonný a super-rychlý elektromobil.


High Mobility Multipurpose.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky