pondělí 29. srpna 2016

Destratifikátor

Manufacturers Directories Help Global Buyers Sourcing Easily. Source Quality Products From China. Trade Safely With Full Protection. More Convenient, More Efficient. Integrované výmenníky tepla patria kvalitou k európskej špičke.


Vďaka širokému rozsahu parametrov možno ohrievače HEATER pripojiť na väčšinu bežne dostupných zdrojov tepla na trhu. K dispozícii aj bez tepelného výmenníka ako destratifikátor HEATER MIX. Unikátne vyhotovenie HEATER SPECIAL pre agresívne prostredie a. Destratifikátor King 100V - levý. Další nejprodávanější Skrýt.


Vzduch ve vyšších částech budovy je teplejší, než vzduch u podlahy. Za jistých podmínek může rozdíl te. To znamená, že teplotní čidlo třeba instalovat v úrovni destratifikátoru.


Destratifikátor

Snížení teploty o 7°C v létě. HVLS ventilační systém, kde destratifikátor narušuje teplotní vrstvy a snižuje rozdíl na 2°C. Závěsný modul z produkce firmy Merlin - Technology je vzduchový stropní destratifikátor , který je schopen vyrovnávat horizontálně a vertikálně teplotu vzduchu, zvýšit a vyrovnat vlhkost uvnitř velkých prostor a redukovat tak náklady na vytápění. Queen destratifikátor pomáhá snižovat rozdíly mezi teplotou u podlahy a teplotou u stropu vertikálním prouděním vzduchu. Nízkoenergetický ventilátor zajišťuje na straně sání vytvoření účinného podtlaku ve vzduchové vrstvě masy horkého vzduchu pod stropem a jeho redistribuci přes výdechovou dýzu.


ROZVRSTVOVAČ – Podstropný ventilátor, ktorý zaisťuje nútené prúdenie ohriateho vzduchu, čím zvyšuje hospodárnosť teplovzdušného vykurovania priemyselných hál (znižuje teplotný spád medzi hornou a spodnou časťou haly). DESTRATIFIKÁTOR Podstropný ventilátor. HVLS ventilátory a destratifikátor y jsou velkoobjemové ventilátory určené zejména pro větší objekty s vysokými stropy.


Destratifikátor

Jejich hlavní funkcí je velmi efektivní destratifikace v zimě a zajištění cirkulace vzduchu a odvlhčení v létě. Redukují rovněž vlhkost a chlorové výpary v plavec-kých bazénech. Umělecké galerie a muzea Tyto budovy jsou často starší a tím i náročnější na stálé prostředí pro umělecká díla. Tento proces promíchání vzduchu eliminuje rozvrstvení teploty a vlhkosti v průmyslových a komerčních budovách.


Výkladové a prekladové otvorené slovníky online. KING - destratifikátor - až úspora energie. Teplota vzduchu v prostoru je tím v celém průřezu rovnoměrná. Eliturbo je vzduchový stropní destratifikátor , který je schopný vyrovnávat horizontálně a vetikálně teplotu vzduchu, vyrovnávat vlhkost uvnitř velkých prostor a redukovat náklady na vytápění.


To je cca úspora energie, protože m ůžete uspo řit cca na každý stupe ň, o který můžete zredukovat teplotu u stropu (st řechy). Teplovodné jednotky HEATER majú jedinečné materiálové vyhotovenie v doživotnej záruke, ktoré zabezpečujú nízku prev. Applications include grocery stores, warehouses, distribution centers, athletic facilities, gymnasiums, greenhouses, and much more. Hlavným produktom sú vetracie - rekuperačné jednotky, ktoré zabezpečujú vetranie s rekuperáciou t. Dostupné cenníky vybraných výrobkov Kúrenárske techniky, Sanitárne techniky a Inštalácií.


Cenníky sú pravidelne aktualizované v odporúčanej cene výrobcu. Trvalá cirkulace velkého množství vzduchu o malé rychlosti proudění, ohřev pouze o několik °C. Teplo se pomocí ventilátoru dopravuje do spodních částí vytápěného prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky