úterý 23. srpna 2016

Prodám stropní ventilátor

Stropní ventilátor s osvětlením. Prodám Fiat Ducato Hymer Obytný automobil 2. Ventilator cata B plus. Reverzní funkce = letní - zimní režim. Vnitřní i venkovní jednotka,hadice,2x ventilátor.


Kamenný obchod se stropními ventilátory v Litvínově. Původní cena skoro 6tis. V létě perfektně ochladí a zajistí příjemné ovzduší, v zimě pomůže ohřát místnost – díky zpětnému chodu totiž vrátí teplejší vzduch od stropu zpět dolů. Samozřejmostí je ovládání pomocí dálkového ovladače.


Přeci jen by se stropní ventilátor v takové výšce ručně opravdu špatně zapínal. Je vhodná pro jakékoli tepelné, zvukové, nezatížené izolace pro zabudování do konstrukcí zavěšených podhledů, k izolaci dutin (zvýšení protihlukové izolace), i na nepochůzí stropní konstrukce. Ať už se jedná o běžné stropní ventilátory, nebo stropní větráky se světlem, stále častěji je vidíte v nově zařizovaných interiérech. Není se čemu divit, poskytují nejen úsporu prostoru, ale dokáží v sobě účelně skloubit právě funkci osvětlení a větrání.


Prodám stropní ventilátor

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Na fotografii nejmenší varianta. Stav funkční-nutné před montáží sevisní kontrolu. Prohlédněte si aktuální inzeráty stropni ventilator.


Sestava: ks motory ks dálkový ovladač 13. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Dálkový ovladač Westinghouse IDBarva: šedá Model: IDDálkový ovladač pro stropní ventilátor Umožňuje přepínat rychlost otáček ve třech rychlostech Vypnutí a zapnutí ventilátoru a světla (pokud je součástí ventilátoru) a stmívač na světlo Stav zboží: Výborný Známky používání: ne Funkční Zboží si můžeme předat: po platbě předem na můj bankovní. Demontované v krabici, Včetně žárovky. Inzerce na bazaru je zdarma. Příjemné a přirozené osvěžení místnosti.


Jedno Vám ale přinesou všechny, a to příjemné ochlazení, když to zrovna potřebujete a umožní Vám tak provádět jakoukoliv práci s chladnou hlavou. Kč, včetně externího motoru PHILCO PEM - 5. Pouze společně - cena 20. TSi CZE 1KW, které jsou vyfoceny na přiložené fotografii. Jednotlivé ceny a informace na tel. Doručení dobírkou nebo osobní odběr.


Použitelnost a dostupnost náhradních dílů jsem schopen. Internetový obchod ventilátory-shop. Sháníte-li do své domácnosti stropní ventilátor , mobilní klimatizace či odvlhčovač vzduchu nebo například zvlhčovače vzduchu, jste tu zcela správně. Rozsáhlá nabídka je také doplněna profesionálním servisem. Levně prodám stropní ventilátory z osvětlením dohromady kusy, jsou stejné barvy hnědo stříbrné, hnědo zlatý všechny mají vrtule.


Málo používané, moc pěkné. Krbový ventilátor VENTS KAM 1mm za 3. Filtr pro krbový ventilátor za 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky