pondělí 15. července 2019

Zplyňovací kotel viadrus p7c

Vyznačuje se vysokou účinností spalování a nízkou teplotou spalin. Kotel se vyznačuje vysokou účinností spalování a nízkou teplotou spalin. Výkon: ~ kW Palivo: kusové dřevo Přednosti: splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-účinnost až 9 ekologický provoz.


Tento výrobek je pyrolytický litinový kotel , určený pro spalování kusového dřeva. Univerzální litinový zplyňovací kotel pro spalování kusového dřeva, hnědého a černého uhlí v 5. Možnost bezelektrického provozu. Hercules Uje zplyňovací kotel z kvalitní litiny, který umí. Pomůžeme Vám získat kotlíkovou dotaci na automatický kotel. Zplynovací kotel na dřevo ATMOS Dřevoplyn DC 1S.


VIADRUS P7C , P7C -S22D- 00. W, litinové, 7kg. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Kotle na tuhá představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí.


Zplyňovací kotel viadrus p7c

Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a. Kotel disponuje dlouhou životností i díky velmi dobré přístupnosti pro jeho čištění. Stručná charakteristika exponátu. Konstrukční provedení spalovací.


Tento kotel vyhovuje nejpřísnějším ekologickým podmínkám. Rychloúvěr od Modré pyramidy. Naše společnost navázala spolupráci se stavební spořitelnou Modrá pyramida. Zajistili jsme pro své zákazníky možnost získání finančních prostředků na nový kotel , kteří mohou snadnou cestou financovat rozdíl mezi poskytnutou dotací a celkovými náklady na nový kotel.


Zplyňovací kotel viadrus p7c

Kotel je osazen siluminovým výměníkem a řídící elektronikou Siemens LMS. Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Má někdo namontovány tento. P7C zplyňovací litinový kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, určený k ekologickému spalování. Popis produktu: Ekologický provoz.


Viadrus litinový Vulcanus čl. Tento příspěvek je zařazen do kategorie Vytápění. Zplyňovací kotel U tohoto kotle nutná záloha předem!


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Inteligentní automatické peletové kotle řady biopel LINE české výroby. Svým uživatelům šetří čas,.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zplyňovací kotel viadrus p7c

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky