úterý 9. července 2019

Krbová kamna verona

Krbová kamna verona

Přikládací a popelníkové dveře jsou z velmi odolné litiny, upravené odolnou barvou proti teplu a otěru. Přiklápěcí plotýnka uzavírá otvory druhého pláště a prodlužuje dobu hoření, kamna předávají. Thorma Verona béžový smalt - kamna.


Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Plášť kamen a boční stěny jsou smaltované. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce.


V tomto videu se můžete podívat na krbová kamna Zen od firmy La Nordica. Více informací naleznete na stránce. Výkonná krbová kamna Verona KB s teplovodním výměníkem (bez dochlazovací smyčky) a keramickou dlažbou o maximálním výkonu kW. Tato kamna vám díky větším skleněným dvířkům a luxusnímu provedení poskytnou nádherný pohled na plápolající oheň uvnitř prostorného ohniště. E-shop a online prodej krbových kamen.


Krbová kamna verona

Velkoobchod krbová kamna , krby, krbové vložky, sporáky na tuhá paliva. Jsou schopna vytopit prostor o objemu až 1mpři spotřebě 1. Díky široké nabídce krbových kamen s výměníkem a příznivým cenám si vybere opravdu každý, kdo touží po příjemné domácí atmosféře vytvořené teplem z praskajícího ohně. Při změně tohoto prostředí, kdy by mohlo vzniknout i přechodné nebezpečí požáru nebo výbuchu (např. při lepení lina, PVC, při práci s nátěrovými hmotami apod.) musí být krbová kamna včas, před vznikem nebezpečí, vyřazen z. Barva: grafitově šedá Boční obložení: keramické obklady Korpus kamen je vyroben z ocelového plechu o síle mm Spalovací komora je obložená akumulačními šamotovými cihlami Keramické sklo dvířek, odolné teplotám do 8°C Litinový rošt na dně spalovací komory Těsnění. Nově je model vylepšen o deflektor a zdvojené stěny v topeništi. Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení.


Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul. Ohniště je vyloženo šamotem, rošt z litiny. Hoření v kamnech probíhá dvoustupňovým způsobem.


Krbová kamna verona

Uhlím topte jen v kamnech, které. Jsou vyrobeny z masivní konstrukce, mají nízké emise a kamna splňují i ty nejpřísnější normy BImSchV- BImSchV-a DIN Plus. VICTORIA krbová kamna VERONA K - černá.


Krbová kamna značky Victoria. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna , krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům.


Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání. Máme profesionální přístup a spoustu spokojených klientů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Individuální přístup - Konzultace a posouzení vybraného topidla pro váš interiér ZDARMA. Naše poctivé výrobky propojily minulost s přítomností a mají přirozené místo v moderní architektuře.


Vycházejí z tradičního norského řemesla a kombinují ho s funkčním, moderním designem, který je na jednu stranu inovativní, ale zároveň odolný vůči krátkodobým trendům. V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Kamna , která hřejí po generace. Specializujeme se již let na prodej všet typů krbových kamen.


Jednoduchý styl, nenáročná obsluha a údržba, vysoké výkony a nízké emise, dlouhodobě prověřená kvalita. V naší nabídce naleznete nabídku těch nejrůznějších krbových kamen bez výměníku. Celou nabídku si můžete prohlédnout právě na této stránce.


THORMA Verona b TOP béžová. Parametry: výkon jmenovitý 5kW regulovatelný výkon od do kW vytápěcí schopnost až 1múčinnost 7 (pro dřevo) váha 70kg průměr kouřovodu 120mm vývod kouřovodu je horní palivo: dřevo, dřevěné brikety spotřeba paliva 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky