čtvrtek 18. července 2019

Realitní kancelář české budějovice

Realitní kancelář české budějovice

NOVINKA : Naší cestou můžete složit státní zkoušku odborné způsobilosti pro výkon profesní kvalifikace OBCHODNÍK S REALITAMI, kód 66–042-M a získat tak státem uznávaný certifikát dle zákona č. Realitní kancelář Cebras spol. Vás Jsme úspěšná realitní společnost působící na trhu nemovitostí především v jižních Čechách, – primárně v Č. Budějovicích, Třeboni a okolí Jindřichohradecka. Jsme firma s více než dvacetiletou tradicí a bohatými zkušenostmi z oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí nejen na území Jihočeského kraje. Provádíme rovněž prodej nových i starých bytových domů. TRŽNÍ ODHAD A ZNALECKÝ POSUDEK ZDARMA!


Realitní kancelář české budějovice

RONDO - REALITY ČESKÉ BUDĚJOVICE. Vítáme Vás na realitním webu Rondo obchodní a realitní společnost s. Naše realitní kancelář Vám zajistí bezproblémový postup prodeje či koupi nemovitosti. FORTUNA REALITY, realitní kancelář pro celé jižní Čechy - prodej a pronájem bytů, prodej domů, pozemků a ostatních realit. Prodej a pronájem nemovitostí a komerčních prostor v jižních Čechách. Rezidenční nemovitosti.


Jsme moderní, inovativní a seriózní firma se silným finančním a právním zázemím. Chata se nachází v chatové osadě s pouze pěti chatami, na břehu potoka, vzdálená 1m od rybníka, vhodného ke koupání i rybolovu. Klientům se stáváme kvalifikovaným průvodcem při koupi, pronájmu či prodeji nemovitostí. Naši vyškolení makléři pomohou s výběrem vhodného bytu nebo domu. Všichni zaměstnanci naší realitní kanceláře Vám rádi zajistí rychlý prodej, či koupi vaší nové nemovitosti.


Realitní kancelář české budějovice

Jiří Plch, realitní makléř. Velice rád jsem v kontaktu s klienty a rád poznávám nové lidi. Jsme si vědomi, že jméno realitní kanceláře je velice křehké a budoucnost firmy závisí na kvalitně odvedené práci. Na Třeboňskou realitní kancelář jsem se obrátila s požadavkem pronájmu bytu. Již při našem prvním jednání mě přesvědčili, že jsem svůj požadavek vložila do rukou profesionálů a vzbudili ve mě naprostou důvěru.


Vaše realitní kancelář. Můžete prodat svou nemovitost za vysokou tržní cenu a ušetřit svůj drahocenný čas pro rodinu, přátele, koníčky či vlastní práci, která Vás baví. Prodej nemovitosti můžete nechat na našich zkušených makléřích. BD reality nabízejí služby pro nákup a prodej nemovitostí - osobní přístup, prověření nemovitostí, vypracování smluv, daňové a finanční poradenství.


Realitní kancelář české budějovice

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Dlouholeté zkušenosti v oboru, profesionalita a osobní přístup. Kancelářské a skladové prostory na Husově Třídě , sklad 2m kancelář m2.


Venkovní vyhrazené Parkování. Na naší kompletní nabídku nemovitostí se můžete podívat zde. Pokud budete mít jakékoliv dotazy neváhejte nás kontaktovat.


Nyní mám svojí realitní kancelář , věnuji se prodeji. Pracuji s odborníky na odhady, s právníkem. Stát se chystá pokutovat zaplevelené zahrady.


Místo pokuty ale můžete dostat naopak příspěvek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky