pondělí 22. července 2019

Uniflam 720 prestige

Vložka je konstruována především na spalování dřeva, ale i dřevěných briket. K tomu, abyste využili krbovou vložku co možno nejefektivněji, je. Insert UNIFLAM 7PRESTIGE with clap, air supply ref. Vložka zabudovaná v krbu odebírá od plamenů teplo, kterým nahřívá vzduch, proudící po žebrování vložky. Značnou část tepla vložka také přenese přes sklo.


Uniflam 720 prestige

Při užití krbové vložky lze dosáhnout účinnosti vyšší jak. Okrasni okvir iz poliranega jekla. Pritrdimo ga na okvir kaminskega vložka UNIFLAM 7PRESTIGE. Liatinový korpus krbovej vložky je doplnený o oceľový predný rám, ktorým je privádzaný predhriaty vzduch na podporu sekundárneho spaľovania.


Zároveň je ním olachované čelné sklo a to tak zostáva dlho. Nie je potrebná klapka pre prívod vzduchu z exteriéru - vložka má zabudovanú klapku pre ovládanie prietoku vzduchu z exteriéru v pravom dolnom rohu fasády (nerezová rukoväť). JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Uniflam 720 prestige

We use cookies to make your experience better. Stojan pod krbové vložky UNIFLAM 7Prestige. Uniflam 7Uniflam 7Kazeta Uniflam 7Lux Uniflam 7Optima Uniflam 7Option Uniflam 7Selenic Uniflam 7Standard Stojany UNIFLAM PRESTIGE. Litinové krbové vložky Uniflam přímo z Francie.


Představujeme vám novinku od firmy Uniflam - PRESTIGE 7! Uniflam Prestige 7nabízí moderní design a krásné široké prosklení, dvojitou zadní stěnu, přívod vzduchu z exteriéru, centrální regulaci přívodu, komínovou klapku (pravý horní ovladač) a černé orámování skla. Vložka má litinový deflektor prodlužující dráhu spalin, rošt a prostorný popelník. Univerzálny stojan pod krbové vložky Uniflam rady 6(šírka fasády 600mm) a vybrané modely rady 700. Kompatibilný s vložkami Uniflam 60 Uniflam 6Plus, Uniflam 7Kaseta, Uniflam 70 Uniflam 7s klapkou. Eliminuje nerovnosti podlahy, uľahčuje montáž.


Uniflam 720 prestige

Možnosť regulácie výšky v rozmedzí 32-. Slúži na zakrytie dilatačnej medzery medzi vložkou a obstavbou. Inštalácia krbovej vložky do obstavby tak pôsobí čistým dojmom, dvierka vložky sú decentne orámované bez viditeľnej medzery. Galingumas kw Dūmtraukis Ø 1mm Naudingumo kooficientas Max.


Sklo na vložke je zdobené čiernym lemom po celom obvode. Moderná, oceľová fasáda s veľkým presklením ponúka ideálny pohľad na oheň. Kľučka a rukoväte vyrobené z nerezovej ocele dotvárajú celok, vytvárajú modernú koncepciu vložky Uniflam Prestige. Výhody krbovej vložky Uniflam PRESTIGE.


Přidat do oblíbených produkt ů Přidat do porovnání. Uniflam 7Prestige tűztérbetét - Légfűtéses, öntvény - webshop árajánlata. Moderní a designový rámeček k vložce UNIFLAM PRESTIGE 7je vyroben z nerezové broušené oceli.


Rám je uchycený přímo do krbové vložky. Your fully equipped hobby. Then you’ve come to the right place! Because with Hobby caravans, modern comforts come as standard. Items you would pay for elsewhere as optional extras are.


Uniflam 720 prestige

Proč krbovou vložku UNIFLAM 7PRESTIGE s klapkou a externím přívodem vzduch? Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Krbové vložky Uniflam jsou.


Regulovateľný stojan pod krbovú vložku Uniflam W7Prestige s vodným plášťom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky