pátek 12. července 2019

Sálavé topné panely zkušenosti

Sálavé topné panely zkušenosti

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. To zaručuje výrazně lepší distribuci tepla než například topné kabely. Topné kabely totiž nemohou být připevněny příliš pevně, aniž by se nezalomily ve smyčkách, kdy potom mezi topnými kabely vzniká vždy mírně chladnější povrch a tím i ztráta tepelného záření. Přeji mírnou zimu a přidat panely to koneckonců není takový problém.


Panelů bude pár a úspora peněz i energie max. Ahoj, osobní zkušenosti s tím nemám, ale měli jsem v práci jednoho klienta, katerý to chtěl a pozvaný profesant TZB říkal, že to sice třeba hezky vypadá, ale má to jednu pěkně blbou vlastnost , že to hřeje podobně jako třeba oheň - takže když u toho sedíš, tak z jedné strany tě to krásně rozpaluje, ale z druhé ti může být třeba hodně nepříjemný chlad. ECOSUN – jsou sálavé topné panely, pracující na principu infračerveného záření.


ECOFILM – jsou originální stropní nebo podlahové topné fólie. ECOFLEX – jsou léty prověřené bytové přímotopné elektrické konvektory. ECOFLOOR – jsou topné kabely a rohože pro vnitřní i vnější použití. Společnost ES systems produkt s. Díky kvalitním výrobkům máme.


Sálavé topné panely zkušenosti

Sálavé infračervené topné panely - co byste měli vědět Infrared radiant heating panels - what you should know. Sálavé topné panely ECOSUN Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění).


Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. C, takže nepřepalují vzduch, díky malému podílu konvekce z celkového výkonu jej také nevíří, jako přímotopné konvektory. Proti přímotopům potřebují sálavé panely pro srovnatelný výkon daleko větší rozměry, což je dáno jejich plochou konstrukcí. Výběr je nejčastěji z pěti barev.


Pro koupelny jsou tyto panely vybavovány i chromovým držákem ručníků. Tato nerezová madla se dají dokoupit i zvlášť. V koupelnách se GR panely (z anglického označení Glass Radiant) instalují. Zabýváme se službami v oblasti vytápění rodinných domů, bytů, komerčních objektů i dílenských provozů.


Námi nabízený produkt je elektrické topení – infrapanely, které jsou nazývány také jako topné panely , sálavé panely , infratopení nebo infračervené topné panely. Infratopení a infra panely rakouského výrobce Redwell Manufactur GmbH. Certifikovaná kvalita ve více než zemích světa.


Vývoj a výroba pouze v Rakousku. Patentovaná technologie, certifikáty kvality, zdravotní certifikace. Ocenění účinnosti a také designu. Sálavé panely by bylo možné použít pro temperaci objektu.


Pokud byste potřeboval objekt rychle vyhřát z nezámrzné teploty do komfortní, bude doba ohřevu v řádu dnů. Pokud budete objekt vytápět jen příležitostně, byly by. Nízkoteplotní infra panely určené do bytů, rodinných domů, kanceláří i výrobních prostor.


Průmyslové sálavé zářiče Vysokoteplotní panely pro průmyslové, skladové či zemědělské prostory. Vše o infratopení na jednom místě. Zaměření infratopení zdarma. Od dovozce pro ČR a SR. Nízké ceny, infrapanely ihned k dispozici.


Do esteticky náročných interiérů se skvěle hodí skleněné či mramorové topné panely , v nichž se spojuje jednoduchost s krásou přírodního materiálu. Jde o špičkové výrobky, u nichž je kladen velký důraz na design a funkčnost. Poskytují velmi příjemné a přirozené teplo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky