pátek 19. července 2019

Kouřovod pro plynový kotel

Pokud vám dosloužil starý plynový kotel , případně z důvodu rekonstrukce potřebujete využít starý komín pro nový kotel , tak dnes už přichází v úvahu pouze kondenzační kotel. Pro tento kotel ale musíte vytvořit novou spalinovou cestu - odkouření tzn. Kouřovody slouží k odvodu spalin z kotlů do volného ovzduší. Nabízíme široký sortiment jednotlivých komponent pro všechny typy kotlů.


Ačkoliv je vše přípustné, co je pro kondenzační odvody spalin schválené, tak jsou i takové země v EU, které plast povolují pouze v krátké podobě ( kotel a odvod do tří metru - například u rekonstrukcí - přes fasádu), jinak dovoleným je pouze NEREZ.

Koneckonců je to věc názoru a ceny. S jakou částkou mám zhruba počítat na převložkování komína pro použití s kondenzačním kotlem? Rozumím tomu dobře, že průměr je vhodný pouze pro krb a že krbová kamna nemohu použít? Plynové kotle pro domácnost představují ekologický a ekonomický zdroj vytápění. Víte, že na kondenzační plynový kotel můžete získat dotace?


Plynový kotel může sloužit nejen k vytápění, ale i na přípravu teplé vody, jde o tzv. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné.

Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vychutnejte si ten nejvyšší komfort ohřevu vody a vytápění, který je v současnosti dostupný mezi plynovými kotli. Hlavně pak tedy v případě, kdy je zvolený moderní kondenzační plynový kotel , který patří ke standardu dnešní produkce. Své odborné služby nabízíme zákazníkům po celé Moravě.


V případě Vašeho zájmu o kondenzační plynový kotel nás neváhejte kontaktovat! Jeden komín postačí pro plynový kotel i krb Komínový systém KombiGas má v jednom komínovém tělese zabudované dva samostatné průduchy. První keramický je určen pro připojení spotřebiče na pevná paliva (krbové vložky), druhý plastový slouží k odvodu spalin od plynového kondenzačního kotle. Už slovo kondenzační naznačuje, že se nejedná o klasický plynový kotel , ale o kotel , který pracuje v tkz. Elektrokotle: Jsou kotle, pro jejich provoz je použito pouze elektrické energie.


Tyto kotle jsou vhodné zejména do míst, kde není možnost připojení na plynový systém a uživatel nemá zájem topit kotlem na tuhá paliva. Tyto kotle se vyznačují malými nároky na prostor, jsou velice snadné na obsluhu, velmi šetrné k životnímu. Nebo sháníte plynový kotel s ohřevem vody?

Připravili jsme si pro vás pestrou nabídku spolehlivých plynových kotlů s výborným poměrem cena x kvalita x provozní náklady. Vybírat můžete plynové kotle osvědčených značek Brötje, Viadrus nebo Buderus. Některé z nich můžete pořídit za zlomek ceny díky Kotlíkové dotaci.


Rozdělení plynových kotlů. Při výběru vhodného plynového kotle je třeba si především rozmyslet, jestli chceme plynový kotel pouze na vytápění nebo i na ohřev teplé vody. Podle toho volíme typ i. Pokud hledáte nejlepší kotel na dřevo, kupte si vítěze testu Atmos DC S. Tento model je vyhotoven z kvalitních ocelových plechů, dohořívací prostor je zase opatřen keramickými tvarovkami pro ideální spalování. Kotel Atmos je vhodný pro spalování velkých kusů dřeva.


Velký zásobník paliva zaručí dlouhou dobu. Stacionární plynové kotle mívají zpravidla vyšší výkon a jsou vhodné pro vytápění většího počtu okruhů, například v bytových domech. Volba vhodného kotle představuje důležité strategické rozhodnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky