čtvrtek 25. července 2019

Kamna kabor

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pouze vlastní odvoz z obce Kamenný Přívoz. Naložení a odvoz zajis.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Omlouvám se pokud nevezmu telefon, jsem pracovně vytížen, kdyžtak zašlete sms a zavolám zpět. Vybírejte z inzerátů. Kamna kabor - bazar - Bazoš. Místo odvozu Nová Paka.


Prodám velice zachovalá kamna Kabor. Americká kamna jsou kamna s mosaznými doplňky, ventilací a často mají vysokou cenu. Používají se k vyhřívání místnosti. Krbová kamna jsou vyráběna z kovu, kamene nebo betonu.


Krbová se označují proto, že mají prosklená dvířka, kterými je vidět plamen. W, rozsah výkonů až kW, účinnost , Kouřovod DN1mm zadní. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Zemina, hlína. Malá závada - lehce uvolněná pravá zadní noha. Jsou po rekonstrukci, čistá.


Nabízím k prodeji kamna značky Kabor. Posledních pár let nepoužívané, proto jsou trochu zaprášené a od pavučin. Na ceně se můžeme dohodnout. Dobrý den, prodám historická kamna značky KABOR.


Stav viz přiložené fotografie. Letos v zimě jsem v nich ještě topil. Zdarma přidám kouřovodné vedení: dvě kolena a dvě propojovací trubky.


Zajištění na dvířkách je originální, obě dvířka jdou. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Kamínka kaborky , dotaz : měly také levý vývod pro kouřovod ? Daruji za odvoz postel 160x2s matraci.


Dům, zahrada, bydlení Vnitřní vybavení domu Kotle, bojlery, kamna Kamínka kabor Kamínka kabor Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Prohlédněte si aktuální inzeráty kamna kabor.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Darujeme jeté kaborky, šamot v pořádku, do teď se v nich topilo. Inzerce na bazaru je zdarma. Jen při oddělávání truby se rozpadla zadní příruba, kterou šikovný klempíř udělá novou během pár minut.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chybný inzerát Chybná kategorie. Olejova kamna na vyjetý olej, NOVÁ - SUPER CENA - T. Pakliže tedy kamna po stažení spodní klapky plynule hoří nechte za průběžného dozoru vyhořet.


Pokud by se příliš žhavila přivřete o něco vzduch spodní růžicí a horní můžete pootevřít. Potom budˇ opakujete nebo proroštujete a můžete pokračovat klasickým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky