úterý 9. července 2019

Chladivo r410a vlastnosti

REACH) a Nařízení Komise (EU) č. Výbušné vlastnosti : není výbušný Oxidační vlastnosti : není oxidant 9. R410A je možnou alternativu k chladivu R 22. Má dobré termodynamické vlastnosti ve srovnání s chladivem R 2 ale vyšší tlakové charakteristiky umožňují jeho použití pouze v nových zařízeních, která jsou speciálně určena pro chladiva R 410A. VRF, SET FREE a další, přešly na chladivo R410A , zvětšily výkony venkovních jednotek až na.


Filtry mají deodorizační vlastnosti.

R- vyšší objemová chladivost než. Takto navržená tepelná čerpadla jsou optimalizována pro teplotu vody °C, protože při těchto hodnotách má chladivo R410A ideální vlastnosti. Zaujímavým médiom je oxid uhličitý (CO2) a chladivo s označením R410A.


Hoci obidve látky si vyžadujú vyššie prevádzkové tlaky, predstavujú priaznivé alternatívy pre životné prostredie. Nahrazení se předpokládá do pěti let. Ideální chladivo má dobré termodynamické vlastnosti , je nekorozivní a bezpečné. Požadovanými termodynamickými vlastnostmi jsou bod varu mírně pod cílovou teplotou, vysoké výparné teplo, nízká hustota v kapalné formě, relativně vysoká hustota v plynné formě a vysoká kritická teplota.


Zatiaľ stúpajúci podiel R407C možno vzťahovať na použitie tohto chladiva v oblasti klimatizácie.

Chladiva na bázi fluorovaných uhlovodíků a jejich. Z tabulky fluorovaných skleníkových plynů je patrno, že používaná chladiva mají nižší hodnoty GWP. Vyšší hodnotu má pouze chladivo R404A. Používá se (POE) polyoesterový olej. Jedná se o vysokotlaké chladivo.


Pro toto chladivo se musí používat specieln ě navržené kompresory a sou části okruhu. Chladivo má minimální rozptyl při vypařovací teplotě. Pozor na starší láhve na chladivo. R 410A Bezpečnostní list přepracovaný dle přílohy I Nařízení Komise (EU) č. Strana (celkem 10) Oxidační vlastnosti : není oxidant přesvědčení o čistotě ovzduší daného místa.


Vždy používejte osobní ochranné prostředky a dbejte obecných zásad nakládání s chemickými látkami. Jde o látku stabilní, která není pro lidský organismus nebezpečná. V klimatizacích nahradilo chladivo R(chlordifluormethan), který je nebezpečný pro ozónovou vrstvu. GWP vyšší, tím je chladivo nebezpečnější pro životní prostředí. Při použití chladiv, která jsou klasifikována jinak, například NH(skupina B2) nebo propan (skupina A3) se mění, podle místa instalace maximálně přípustná velikost náplně chladiva.


Free Shipping Available. Check Out R410a on eBay.

Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Inverter, Super Digital Inverter a Digital Inverter BIG pro chladivo Rnebo R410A. Díky nenápadnému designu jsou tyto nástěnné jednotky vhodné do kanceláří, obchodů, hotelů, technických místností, restaurací apod. K dispozici ve čtyřech výkonových variantách od kW do kW. Refrigerant gas R410A is used in all new air conditioning equipment. This gas doesn’t damage the ozone layer, it isn’t flammable and has improved the capacities of the compressors.


This new gas absorbs and releases more heat than the old R2 thus reducing the possibility of the compressor burning. Synthetic oils should be used. K nákupu chladiva potřebujeme kopii certifikátu pro nakládání s chladivy. Klimatizace Sinclair ASH-18AIEProdám nástěnnou klimatizaci do domu či bytu značky Sinclair ASH-18AIE2. Vlastnosti : Výkon chlazení 3kW Výkon topení 6kW Záruční doba roky Výkonný kompresor japon.


R404A je směs HFC, nejčastější náhrada za R5a Rza nízké a střední teploty. Vybrat správné chladivo není nic jednoduchého. Každé má své výhody i nevýhody, které je nutné odborně posoudit.


Kalkulačka pro výpočet ekvivalentu CO pro chladiva. Pro vybrané chladivo uveďte do kolonky „množství chladiva v kg“ množství, které se nachází ve Vašem zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky