pondělí 29. července 2019

Prodám odsávací ventilátor

Technická data: -pracovní šíře 200mm -motor 3kW -mechanická oscilace brusného pásu -integrovaný ventilátor -přední i zadní stůl výškově stavitelný -integrovaný dvouválcový podavač s plynulou regulací rychlosti posuvu -ve velmi. Hilti TE- orvané ozubení na rotoru, jinak jede. Prodám na opravu nebo ND. Bosch GAH 5DSR - rozlámaný hliníkový ventilátor z odsavací komory, součást rotoru. Má snahu se rozběhnout.


Prodám odsávací ventilátor

Výrobce Softlak Ledeč nad Sázavou. Dietz v perfektním stavu. Výhodou je snadná montáž a robustní konstrukce. Podle tohoto zjištění budeme vybírat buď ventilátor do koupelny AXIÁLNÍ nebo ventilátor do koupelny RADIÁLNÍ.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Možnost i ručního pohonu na kliku. Venkovní radiální odsávací ventilátor Vents VCN 2na omítku o průměru 2mm. Fotku štítku z motoru mohu poslat. Ventilátor byl uskladněný několik let v suchu.


Elektro - Ventilator odsavaci bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízím k prodeji odsávací ventilátor RNE 315. Sání průměr 4mm, výtlak 280x5mm, s redukcí na průměr 5mm.


Dají se propojit do sebe (případně přidat i další). Průměr přívodu je cm. Každý segment má stojan, stahovací pásek a propojovací spojku (poslední je zaslepený).


Prodám odsávací ventilátor

Stačí připojit k ventilátoru. Motor 3kW, celkový prům. Dvou stupňová filtrace vzduchu. Soehnle Airfresh Clean 3Čistič vzduchu zajistí čistý a zdravý vzduch.


Projděte si inzeráty prodam vezovy ventilator na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Naše nabídka použitých strojů - bazaru je informativního charakteru, protože se naše nabídka neustále mění může se stát, že nabízené stroje jsou již prodané.


Prodám odsávací ventilátor

VENTILÁTOR DO KOUPELNY. Jejich robustní konstrukce je odolná vůči hrubému zacházení. Mohou se používat jako přenosné ohřívače nebo mohou být instalován. Pouze osobní odběr v Kutné Hoře. Odsávání výfukových plynů AERSERVICE APN1-75-5.


AP - nástěnné odsávání výfukových plynů. Vents, průměr 1mm a průměr 1mm. Odsávací ventilátory do koupelny zn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky