pondělí 8. července 2019

Kondenzační kotel nejprodávanější

Nyní jsme již obeznámeni s principem kondenzačních plynových kotlů, pojďme se tedy podívat na ty nejlepší, respektive nejoblíbenější, kondenzační kotle. Nejprve z obecného hlediska, následně se zaměříme přímo na konkrétní typy a značky kotlů a nejprodávanější produkty v různých kategoriích. První jmenované se kvůli zpřísňujícím se emisním normám témě přestaly prodávat. Nahrazují je účinnější a ekologičtější kondenzační kotle.


Kondenzační kotel nejprodávanější

O obou typech kotlů se dozvíte více v samostatném článku Jak vybrat plynový kotel. Elektřina přináší obecně ten největší komfort při vytápění. Nechybí mu chladící smyčka proti přetopení, automatické vypnutí nebo odtahový ventilátor pro čisté vybírání popela.


Velmi dobrý je také panel s elektronickou regulací. Kotel si snadno nastavíte pomocí několika prvků, včetně spalinového termostatu. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla.


Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační. Jak již z jeho názvu vyplývá, je to kotel , který využívá tzv. Pokud snížíme teplotu spalin v kotli pod rosný bo tzv. Zjednodušeně řečeno, ochlazená topná voda. W, Ohřev užitkové vody, ocelové.


THERM KDCN - plynový kondenzační kotel určeny pro vytápění topného systému a průtokový ohřev užitkové vody. Pro vytápění kotel disponuje tepelným výkonem v rozmezí - 27. Plynový, závěsný kotel JUNKERS CERAPUR SMART ZSB 14-CE je kotel kondenzační. Svými malými rozměry a velmi nízkou hlučností nebude rušit v blízkosti obytných místností.


Kondenzační kotel nejprodávanější

Platí: pokud kondenzační kotel budeme provozovat do zhruba °C topné vody na výstupu z kotle, pak topí v tzv. Nejprodávanější kotel pro vytápění. Kondenzační kotle pracují s nižší teplotou vody v radiátorech. Závěsný kondenzační plynový kotel VU ecoTEC plus Závěsný kondenzační kotel pro vytápění s širokou modulací výkonu - 1. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel. Jednoduše řečeno, když vyměníme.


Kouřovody pro kondenzační plynové kotle. Napište nám do Dotazu pro jaký kotel má odkouření sloužit, popište. Velmi kompaktní plynový nástěnný kondenzační kotel Buderus Logamax plus GB192i T Vám poskytuje vše, co potřebujete, aby byl Váš dům perfektně zásoben teplem.


Moderní kotel dokáže ušetřit značné finance. Kvalitní plynové kotle, kotle na tuhá paliva a ostatní kotle za skvělou cenu najdete u nás. Kompaktní kondenzační kotle jsou kondenzační kotle vhodné pro rodinné domy.


Jejich integrovanou součástí je zabudovaný zásobník na ohřev teplé vody. Ohřev teplé vody zajišťuje samotný kotel , případně i solární kolektor. Jsou vyžadovány větší prostorové nároky z důvodu umístění kotle na zemi, jsou k dispozici.


Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Volba vhodného kotle představuje důležité strategické rozhodnutí. Váš výběr proto neuspěchejte a projděte si náš široký sortiment, který mimo plynových kotlů obsahuje také elektrokotle, kotle na pevná paliva či kondenzační kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky