čtvrtek 11. července 2019

Vzdušník ke kompresoru

Vzdušník ke kompresoru

Menší pístový kompresor C-24. GM2je vhodný pro všechny domácnosti a dílny. Vzdušníky a tlakové nádoby v samostatném provedení. Na výběr máte hned z několika provedení ležatých i stojacích tlakových nádob s robustní ocelovou konstrukcí, disponující tlakem až do atmosfér.


Obecně záleží především na velikosti kompresoru , jeho výkonu a zatížení, které bude kompresor na daný vzdušník vyvíjet. Zhodnocení těchto faktorů, pro volbu správného vzdušníku je speciálním technickým oborem a měl by být proveden odborníky na vzduch. Vybírat lze ze stojatého či ležatého provedení.


Součástí každé tlakové nádoby je plnění veškerých norem a specifikací Evropské Unie a samozřejmě i Passport, ze kterého vychází všechny certifikace. Použité vzduchové kompresory v sekci bazar od výrobců Orlík, Atmos, Balma a další. Nejčastěji jsou zastoupeny pístové olejové kompresory, výjimečně pístové kompresory bezolejové či odhlučněné varianty. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vzdušník.


Vzdušník ke kompresoru

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jsou vhodné ke kompresoru jako tlaková nádoba. Dále jsou vhodné jako akumulační nádrže tlaková nádoba, retenčni nadrž, jímka, septik, fekál, silo,na naftu,olej,napaječka, nadrž na dešťovou vodu, re. Naše vzdušníky pomáhají zabránit přenosu pulsací stlačeného vzduchu, vyrovnávají kolísání tlaku v rozvodech. Tlaková nádoba ( vzdušník) ke kompresoru.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt tlakova nadoba ke kompresoru. Prodám ocelové nádrže vhodné na fekál, pastvu, jímku, septik, tlaková nádoba ke kompresoru ,na naftu,silo,a mnoho dalších využití. Dobrý den, máme tlakovou nádobu, vzdušník kompresoru od firmy Januška kompresory a v. Musí se nádoba vyměnit nebo jde.


Zásadní součástí průmyslového kompresoru je vzdušník , stejně tak jako pro široké technologické aplikace používající stlačený vzduch či dusík případně mnoho dalších plynů, kde je hlavní úlohou tlakové nádoby vytváření zásoby tlakového plynu pro nárazové vyšší použití a tím optimalizace výkonu vzduchového kompresoru. Optimalizuje provoz kompresoru , reguluje četnosti jeho sepnutí a snižuje nárazová zatížení. Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Vyrovnává kolísání tlaku v potrubním rozvodu. Pumpa kompresoru je mazána olejem, což prodlužuje životnost celého stroje i při častém používání.


Aby byla kontrola oleje jednoduchá, je kompresor vybaven optickým ukazatelem jeho stavu. Nabízíme pístové kompresory renomovaných značek Fini, Orlík, Ekom, Gentilin. Využití kompresoru Lakování. Lakování stříkací pistolí pomocí kompresoru je rychlejší než nátěr štětcem a zanechává lepší výsledek.


Vzdušník ke kompresoru

Využívá se převážně na větší plochy nebo v autodílně, kde je nezbytné pro kompletní lakýrnické práce. Stříkací pistole obvykle pracují s velmi nízkým tlakem, přesto. Jako další úpravu chci připojit druhý vzdušník ve kterém bude vytvořen podtlak, zatím mám vyzkoušeno -3mBar.


Na posledních obrázcích je vidět verze kompresoru , s se spínačem tlaku a redukčním ventilem. Jako poslední bych chtěl uvést jeden malý problém se zpětným venentilem. Ke svému dokonalému uzavření. Tou první a nejdůležitější otázkou, které hraje při výběru kompresoru hlavní roli, je tzv. Jeho hodnota musí být taková, aby umožnila funkčnost zařízení, které chceme ke kompresoru připojit.


Uvedená cena neobsahuje DPH. Síla stěny 8mm uvnitř jsou jako nové lesklej plech. Podobné fráze na Sleviste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky