pátek 19. července 2019

Lamely do psí boudy

Průhledné lamely do vchodu psí boudy z měkčeného pvc. Brání pronikání mrazu, deště a průvanu do psí boudy. V létě je možné clonu lehce odšroubovat a na zimu ji znovu nainstalovat. Vchodovou clonu lze objednat samostatně v našem eshopu Dogway. Vchodová clona je vyrobena z PVC měkčených lamel.


Je výbornou variantou dvířek do psí boudy.

Cena takové boudy zůstává stejná jako cena původní. Požadavek na tuto úpravu prosím napište do vaší objednávky v sekci objednat. Každý zákazník si může v základní ceně boudy zvolit, na které straně si přeje vchod do boudy (bráno z čelního pohledu) a zda chce střechu se sklonem nebo rovnou, podle toho, jestli bude bouda venku vystavená rozmarům počasí či v zastřešeném kotci nebo jinde skrytá před deštěm a sněhem. I nadále můžete nakupovat on-line z pohodlí svého domova a my vám zboží dovezeme až ke dveřím.


Levné plastové přehrazení s širokým využitím ve všech typech provozů. Psí bouda, kotec, chovatelské potřeby. Pásy z měkčeného PVC jsou uchyceny k nosné liště.


Po rozhrnutí clony se plastové lamely ihned vrací do původní polohy a zamezuji vyvětrávání prostoru.

Montáž lamelové clony je jednoduchá a provádí se pomocí běžného nářadí. V zimě je ideální vchod zakrýt pevným kusem látky, aby do boudy netáhlo. Nejlepší možností je asi instalace dvířek pro psy, které slušně izolují a vchod je díky nim stále perfektně uzavřený.


Nejdůležitějším faktorem pro udržení tepla uvnitř boudy je kompletnost zateplení. Pro psí boudy dodáváme buď topné fólie nebo topné koberečky které tuto folii již obsahují. V ČR jsou zimy hodně různé, jestliže nehodláte do boudy zavádět výhřev, resp.


Pokud je bouda příliš velká, hrozí nebezpečí, že v ní pes prochladne. Tip: Aby se Váš pes cítil v boudě dobře, doporučujeme dát do boudy izolační deku. Prodám novou psí boudu s předsíní pro velká plemena ,bouda je zateplená střecha je na pantech otevírací, na střeše kvalitní šindel, paro folie proti vlhkosti, vnitřek je omyvatelný, plechové rohy proti okousaní, venkovní rozměry boudy celková délka 183cm,šířka 103cm,výška 103cm. Psí přístřešek by měl mít také dostatečně velké vstupní otvory.


Vypadat může téměř jakkoliv, fantazii při návrhu se meze nekladou. Dejte jenom pozor na to, aby se do ní pes vešel a nemohl se v ní někde poranit. Pro stavbu psí boudy je možné použít nejrůznější materiály.


Topení v psí boud ě má výkon 100W, což zajistí temperování boudy a zárove ň nemůže dojít k přehřání boudy. Midi jsou vhodná pro menší plemena typu malého foxteriéra, kokršpaněla, apod. Psi , kteří žijí celoročně venku jsou na chladnější počasí zvyklí, přesto byste jim měli během zimního období dopřát dávku tepla v podobě podestýlky. Základem je samozřejmě bouda, která je prostorná a zateplená.


Pozor dávejte také na to, aby do boudy nefoukalo a podlaha boudy byla dostatečně zateplená.

Dobrý den, přemýšlým o tom co dát psovi do boudy mám mu koupit nějaký psí košík nebo psí lavor? Jinak jak má být bouda veliká? My máme psa v kouhoutku 35cm je kvadratického formátu- výška odpovídá délce. SPRÁVNÁ VELIKOST PSÍ BOUDY.


Majitelé psů bez ohledu na finance chtějíc dopřát svému mazlíčkovi co největší pohodlí, volí často boudy mnohem větší než jejich pes potřebuje. Vyrábíme celodřevěné zateplené psí boudy. V naší nabídce naleznete základních velikostí pro nejmenší plemena až po ty absolutně největší. Jako malé štěně jsem dostal jméno Alík a psí pelech.


Zatímco jméno mi zůstalo, pelech už mi byl malý a musel pryč. Zateplené psí boudy v truhlářství a dřevovýrobě Dařina. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů psí bouda. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty psí bouda - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. FATIMA je prostorná psí bouda s nadčasovým designem. Je vyrobena z kombinace sibiřského modřínu s odvětrávanou fasádou z HPL desek.


Kombinace těchto materiálů zajišťuje maximální pohodlí a zdravé bydlení vašeho kamaráda za každého počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky