středa 27. dubna 2016

Výměna vodoměrů praha

Vítáme Vás na internetové stránce výměna vodoměrů. Máte-li zájem zakoupit bytové vodoměry nebo objednat výměnu, vsazení či odečet vodoměrů , tak jste tu správně. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis, po dohodě pro vlastníky. Firma Vodoměry Praha , s. Sensus Česká republika.


Výměna vodoměrů praha

Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále. Získejte cenové nabídky zdarma. Výměna vodoměrů – Praha. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Vodoměry je nutno pravidelně kontrolovat, neboli cejchovat, v případě vodoměrů pro SV každých šest let, vodoměr pro TUV každé čtyři roky. U vodoměrů namontovaných po 1. Poptávka: výměna vodoměrů , 1. Provádění ověřování (přecejchování) vodoměrů a následná zpětná montáž stejného měřidla se z praktických důvodů neprovádí. Připravili jsme pro Vás novou generaci vodoměrů Kamstrup Multical s integrovaným teploměrem, modifikované vodoměry Kaden S06x s informací o zapnutí komunikace wireless M-Bus na displeji, kvalitní ultrazvukové kalorimetry Kamstrup Multical 3a teplotní sensory s. Z našeho pohledu je výhodnější výměna kalorimetru za nový kus (platí pro standardní kalorimnetry s mechanickým průtooměrem).


Výměna vodoměrů praha

Provádíme výměny vodoměrů v bytech, bytových domech, vilách,. Jsou-li v bytě vodoměry, výměna bude trvat minut. Výše uvedené časy platí za předpokladu: vodoměry jsou přístupné, montážní délka vodoměrů je 1mm, vodoměry jsou připojeny mosazným šroubením. Na přání zákazníka lze vodoměry měnit dle. Třeboradice za vodoměry s rádiovým přenosem, včetně služby ročního odečtu stavu vodoměrů a rozúčtování spotřeby vody dle podkladů zadavatele.


Od kompletních rekonstrukcí koupelen, přes instalaci a opravy vodovodních rozvodů, až po drobné opravy. Realizace, rekonstrukce a opravy rozvodů vody (měď, plast). Výhodou těchto vodoměrů je, že mají vysokou přesnost měření, ale v ideálních podmínkách.


Výměna vodoměrů praha

Na provozní podmínky těchto vodoměrů má vliv právě kvalita vody, konkrétně mechanické nečistoty ve vodě a vodní kámen. A to i přes skutečnost, že vodárna má ve své distribuční soustavě hrubé filtry nečistot. Tak toto je často diskutovaná otázka. Názor naší firmy je jednoznačný.


Preferujeme výměnu původních vodoměrů po uplynutí funkčního období za vodoměry nové (jedinou vyjímkou jsou repasované vodoměry firmy Kaden, které při repasi dostanou kompletně nové součásti přímo odpovědné za přesnost měření průtoku vody). Tímto příběhem bych chtěla varovat všechny, které čeká výměna vodoměrů. Nejenže je nutné zkontrolovat, že technik odečte a zapíše naměřené hodnoty správně. Je potřeba najít předchozí odečet spotřeby vody a odečíst ho od právě naměřené hodnoty na vodoměru. Tím zjistit naměřenou spotřebu za dané období.


Již let se specializujeme na opravy vodoměrů , metrologii a prodej repasovaných i nových vodoměrů a měřičů tepla. Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky