středa 20. dubna 2016

Rtutovy teplomer bazos

Ostatní - Teplomer rtutovy bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


POSIELAM aj do ciech ak je seriozny zaujem.

Ortutovy lekarsky teplomer je omnoho presnejsi ako digi, liehovy, alebo infra. Vsetky su nove, nepouzite a porovnavane s laboratornym teplomerom! Dům a zahrada - Rtutovy teplomer bazar. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Prodám nový rtuťový teploměr. Posílám poštou a kvalitně zabalené (poštovné je kč , pošlu doporučeně v bublinkové obálce). Elektro - Novy rtutovy bazar.


Cena 185czk alebo 7e, pri vacsom odbere mozna dohoda.

Deti - Dotykovy teplomer bazár. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Vyberajte z inzerátov. Nepoužitý, dlouhodobě skladovaný. Rozsah - 2stupňů C. Predám poníka My little Pony - je chorý, hovorí po česky po stlačení hrudníka, nohy a keď mu vložíte do úst teplomer alebo lyžičku s liekmi.


Mám k tomu aj počúvadlo,je už trošku nalomený ten káblik, ale jedno dieťatko to ešte určite vydrží, aj tak je najdôležitejší ten poník. Predám digitálny bezdotykový infračervený teplomer. Je vhodný pre meranie telesnej teploty ale aj povrchovej teploty objektov. Zapamätá si posledných meraní, meranie trvá sekundu vo vzdialenosti 3-cm.


Batérie nie sú súčasťou balenia. Presne meranie je potrebne aj pri virusovom ochoreni chrypka corona alebo pri malich detoch kde presnota je zaklad. Predám klasický ortutový teplomer ,ktoré sú najpresnejšie v meraní teplôt. Posielam aj na dobierku , tel. Ortutovy teplomer klasicky Zaruka BRATISLAVA Úplne nové obyčajne ortuťové teplomery, kvalitne , vhodne aj pre deti, dobre vidno mierku promocie na teplomeroch.


Lekárske príslušenstvo. Poštovne zavisi od počtu tempolerov. Pri väčšom odbere zľava.

Bezdotykový teplomer , ktorý využíva technológiu infračerveného žiarenia, výsledok do sekundy, vysoká presnosť, podsvietený LCD displej, funkcia automatického vypnutia, ergonomický tvar, jednoduché ovládanie, 100g, pamäť na meraní Cena už vrátane dobierky, AAA baterie nie sú súčasťou balenia. Ponukam na predaj drevenu udiaren v orig. Rozmery su cca 50x50x65cm ,dlzka potrubia 100cm.


V udiarni je mozne redukovat dym pre lepsie udenie. Cela udiaren sa da lahko zdemontovat a tak lahko ju je mone pre.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky