pátek 22. dubna 2016

Kominictví ceník

Kominictví ceník

Naší vizí je být pro zákazníky dlouhodobým a atraktivním partnerem nejen pro kontroly a čištění spalinových cest, ale třeba i rekonstrukcí či výstavbou nových komínových celků. Kč: Čištění komínu na plynná paliva,kontrola jímače kondenzátu,kontrola komí. Pokud máte zájem o jakoukoli kominickou službu uvedenou v naší nabídce, nebo o koupi či stavbu komína, neváhejte a kontaktujte nás. Tím se liší i naše ceny při kontrolách a čištění, kdy se může kontrola zvrtnout kvůli odstranění problému na funkčnost komínu i na několik dnů ! Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.


Kominictví ceník

Pokud se jedná o rodiný dům, kde má majitel např. Zabýváme se kominickými službami(vložkování, prohlídky, čištění, revize a stavby nových komínů, zednické práce, návrhy a poradenství), a to na profesionální úrovni. POZOR, UVEDENÉ CENY JSOU BEZ DPH! Roční kontrola komínů dle vyhlášky č. Ceny jsou uvedeny bez DPH a bez dopravy. Ceník služeb kominictví Hrusice.


Cena dopravy je Kč za kilometr a je účtována z pobočky Ladislava Coňka. Na kvalitě naších služeb si zakládáme a pevně stojíme. KOMINICTVÍ Pokorný-Fictum s. Při kontrole celého objektu nad kusů 5Kč. Výchozí Revize spalinových c. Kontrola dle dle zákona č. Instalace plastové ohebné komínové vložky o průměru mm včetně všech komponentů v délce metrů. Určeno pro spotřebiče na plynná a kapalná paliva s nízkou výstupní teplotou spalin, zejména pro kondenzační kotle.


Kominictví ceník

Našim zákazníkům nabízíme kompletní kominické služby. Kominictví Jiří Hlavín, s. Od stavby nových komínů, přes jejich opravy až po klasické kominické práce jako jsou čištění, kontroly a revize komínů. Cena Revize spalinových cest v novostavbách Cena Revize spalinových cest pro opětovné připojení plynoměru Cena Pravidelné čištění komínů, kouřovodů a výběr sazí Cena Rekonstrukce vložkováním komínů pevnou a flexi Ac. Jeremias a Vacovský Cena Rekonstrukce vložkováním komínů pevnou a. Poptejte se u nás na cenu a my Vám učiníme nabídku, která Vás zaručeně uspokojí!


Při hromadném čištění a kontrolách v jedné lokalitě se dopravné neúčtuje. Jednou mi jedna zákaznice říkala, že kominictví je docela čistá práce - mýlila se. Vám zajístí výstavbu komínu pro daný spotřebič. Dále zhotovíme spalinovou cestu na klíč (spotřebič a příslušný komínový systém). Poskytujeme komplexní služby v oblasti kominictví.


Každý komín řešíme individuálně s přihlédnutím k výsledné kvalitě práce a spokojenosti zákazníka. Nebojte se nás kontaktovat s libovolnými požadavky, které zde nenajdete. Od návrhu komínu, přes jeho montáž až po jeho pravidelnou údržbu a kontrolu. Naší specializací jsou zejména opravy a rekonstrukce starých zděných komínů pomocí speciální techniky, nazývané “vymazávání komínů”.


Profesionální kominictví Olomouc. Zdravíme všechny naše klienty a přátele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky