úterý 12. dubna 2016

Sálavá kamna

Sálavá kamna

Je to stoprocentně zdravá, staletími prověřená forma vytápění přinášející uživateli vysoký komfort obsluhy. Topeniště ústí do tahového systému, který dále ohřívá celou stavbu. Je nutné počítat s delší dobou nahřívání kachlových kamen a také s tím, že kachlová kamna topí hlavně do prostoru, ve kterém. Krbová kamna guča industrijski kombinat Řada krbových kamen Guča Vás uchvátí perfektním designem, který se hodí kamkoliv. Kamna Guča jsou vyrobena z velice kvalitní litiny, která udržuje teplo domova na dlouhou dobu.


Přikládáme pouze 1x za celý den. Vhodné pro nízkoenergetické a pasivní domy. Kachlová kamna s vnitřními.


Litinová sálavá kamna LAVA jsou robustním výrobkem se systémem dvojího spalování – CB, který se vyznačuje vysokým výkonem a účinností. Kamna vynikají kvalitou zpracování, mají otočný rošt a izolovanou kliku dvířek, ve kterých je samouzavírací pružina. CZ radí, jak si vybrat správná kamna.


Sálavá kamna

Společnost A-Z Kamna vám nabízí širokou škálu sortimentu od mnoha světových výrobců kamen a příslušenství jako jsou např. V případě, si nejste jisti, která kamna nebo krb jsou pro Vás vhodné, kontaktujte nás a mi Vám doporučíme tu nejvhodnější sestavu. Moderní kachlová kamna jsou akumulační sálavá kamna sestavená z velkoplošné keramiky, designově navržené pro moderní interiéry. O sálavých krbových kamnech hovoříme jako o jednoplášťových.


Mezi pláštěm a spalovací komorou není žádný meziprostor a neumožňují tak cirkulaci vzduchu. Teplo se do okolí šíří nerovnoměrněji celým povrchem, kamna dosahují vyšších teplot než konvekční. Bezpečná vzdálenost od rozžhavených. Znal jsem kamna Bullerjan, ale chtěl jsem dát přednost českému vyrobku.


Rozhodně myslím,že jsem udělal dobře. Varianta jako předchozí – sálavá kamna s tahovým systémem rozšířená o uzavřený horkovzdušný systém. Toto řešení je vhodné při potřebě vytápět současně i sousední místnosti či místnosti v patře domu. Toto je velmi efektivní řešení, protože jedním topidlem je možné vytopit celý dům a to jedním z. Volně stojící krbová kamna teplovzdušná dvouplášťová, kamna sálavá a krbová kamna s výměníkem.


Navrhujeme, dimenzujeme a stavíme akumulační, sálavá , teplovzdušná a teplovodní kamna , krby, pece a sporáky. Již od samého začátku vyrábí a na trh dodávají výrobky té nejvyšší možné kvality, což v současné době oceňují nejen domácnosti v Čechách a na Slovensku, ale i nároční spotřebitelé ze sousedního Německa. Velkou výhodou sálavých krbových kamen je možnost umístit pod jejich plášť akumulační cihly, které zvýší účinnost těchto kamen oproti teplovzdušným krbovým kamnům. Hypokaust Kamna sálavá - vytápění i horního patra sálavým teplem.


Nekonečně rostoucí ceny energií nás nutí hledat stále účinnější a lepší řešení. Díky hypokaustu se v takto vytápěných místnostech tvoří příjemné klima a rovnoměrné. Zatímco teplovzdušná kamna část svého topného výkonu přeměňuje na konvekční teplo, sálavá kamna vyzařují své teplo kompletně přes kachle. Kamna se rychle ohřejí a jejich teplota je mnohem větší, než.


TĚŽKÁ SÁLAVÁ KAMNA nám přináší maximální komfort obsluhy. Kamna hřejí celý den po jediném zatopení a popel vybíráme jednou za měsíc. Akumulační sálavá kamna v 21. Dřevo je nepochybně první palivo využívané k získání tepla – dřevem topili pravěcí lidé a přes všechny historické éry je dřevem vytápěno dodnes. U teplovodních kamen se neohřívá vzduch, ale voda, která je dále rozváděna pomocí teplovodního čerpadla do radiátorů.


Sálavá kamna

Sálavý způsob vytápění je. Tento typ kamen je tedy možné využít pro vytápění více místností. Stavěná kachlová kamna jsou vhodným vytápěním do nízkoenergetických objektů. Tato kamna jsou vhodná, pokud chcete ohřívat větší plochy nebo i více pater. Nedochází totiž k výraznému ohřevu vzduchu, ale k ohřevu okolních objektů a samozřejmě i lidí.


Ocelová sálavá krbová kamna Helios jsou určena pro rychlé ohřátí místnosti. Výkon lze regulovat v rozsahu kW až kW. Dvojité ekologické spalování s regulací, vermiculitové ohniště udržují vysokou spalovací teplotu. Tím je dosažena vysoká účinnost a nízké emise CO.


Sálavá kamna

Prodej ocelových a litinových krbových kamen na dřevo a brikety a teplovodních kamen s výměníkem. Bezpro-středně po zatopení kamna předávají teplo přes prosklená dvířka a zároveň dochází k natopení (ohřevu) akumulační hmoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky