pondělí 25. dubna 2016

Smith bohatství národů

Nejznámější dílo zakladatele ekonomické vědy není třeba představovat. Adam Smith je uváděn s přívlastkem národohospodář. Tyto představy vedou k závěru, že jednotlivci nejsou přirozeně egoističtí, že mají. Nepochybně se stala trvalým klenotem světové ekonomické literatury a je zaslouženě nazývána biblí ekonomie. První vydání této knihy bylo publikováno 9. You are at: Úvod Books Smith , A. Myšlenková hloubka a originalita jsou klíčem k trvalému, neutuchajícímu zájmu širokého okruhu čtenářů.


O to překvapivější je, že mnohé z jeho. Slovo egoismus vzniklo koncem 18. Rozšířilo se díky Kantovi, který rozlišil různé významy egoismu, z nich se však ujal pouze význam morální, tj. If you like our films take a l. Pojednání o původu a podstatě bohatství národů book. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.


Možnost nákupu elektronické verze knihy. Keď mal roky, uniesla ho skupina cigánov. Strýko sa ho vybral hľadať a čoskoro ho vrátil jeho matke, Margaret Douglasovej.


Smithov životopisec, John Rae, túto príhodu sarkasticky okomentoval, že Smith by bol býval veľmi mizerný cigán. Frekvence citací a odkazů v nově publikovaných článcích. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů. Edited by Vladimír Irgl. Historicky významné dílo, poprvé vydané r. Máš nedostatek banánů ? Reliable information about the coronavirus (COVID-19) is available from the World Health Organization (current situation, international travel).


Numerous and frequently-updated resource are available from this WorldCat. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou či GLS. Bohatství národů - Smith Adam.


Prelistujte stránky knihy, prečítajte si recenzie čitateľov, nechajte si odporučiť podobnú knihu z ponuky viac ako miliónov titulov. Neváhajte a inšpirujte sa množstvom kníh v najobľúbenejšom internetovom kníhkupectve na Slovensku. Založil politickou ekonomii. Města a bohatství národů book.


Cities and the Wealth of Nations: Principles of Economic L. Obľúbené miesto knihomoľov, kde môžu predávať a nakupovať prečítané knižky. Každý týždeň prinášame knižné tipy, občas píšeme recenzie na knižky a vždy máme super motivačné obrázky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky