středa 20. dubna 2016

Ovládání topení přes internet

Ovládání topení přes internet

Jetzt zu den Highspeed-Tarifen wechseln. Wir beraten dich bei der Auswahl. Aplikace pro vzdálené ovládání vytápění, klimatizace, vzduchotechniky, bojleru na ohřev užitkové vody přes mobil, tablet nebo notebook připojený na internet Novinka v systémech regulace topení , klimatizace a dalších spotřebičů.


Ovládání topení přes internet

Ovládejte topení přes internet. Přihlaste se do speciálního webového rozhraní MAX! Portal nebo si stáhněte do telefonu mobilní aplikaci. V době, kdy celý svět de facto řídí počítače, často hledáme způsoby, jak si život zjednodušit.


Věděli jste, že pustit si doma topení jde i přes mobil? S GSM Exeo si můžete nejen zapnout topení na chalupě, v trvale obydlených. Wi-Fi spínač, který můžete ovládat přes internet a Váš telefon či tablet (iOS i Android) odkudkoliv na světě.


Můžete k němu připojit světla, zásuvky, můžete ho zabudovat do krabice pod omítku, na zeď nebo na prodlužovací kabel. Můžete na dálku ovládat celý svůj dům, chatu, kancelář či sklad. GSM regulace topení GSM komunikátory pro regulaci topení mají v sobě SIM kartu díky, které zasláním SMS povelu nebo zavoláním na jeho číslo můžete zapínat či vypínat vaše topení. Systém GSM EXEO vyniká i příjemným a intuitivním ovládáním, kde systém můžete ovládat i pomocí mobilní aplikace. Příjemné praktické a jednoduché, to je ovládání topení na chatách a chalupách.


Způsob dálkového ovládání je poté závislý na typu vestavěného modulu. Není nutné mít přístup k internetu ani na jedné straně. GSM termostaty - lze je ovládat pomocí SMS z libovolného telefonu. Vše probíhá přes standardní tarif a SIM kartu. Wifi termostaty – lze je ovládat přes chytrý telefon speciální aplikací.


Pokud potřebujete opravdu dobře funkční ovládání topení mobilem třeba doma nebo na chalupě, doporučujeme Vám novinku v našem sortimentu - inteligentní termostat s vestavěným GSM modulem. Jedná se konečně o opravdu profesionální řešení, kde nebudete muset nic dodělávat. Připojené zařízení je tak možno ovládat z libovolného počítače v síti a prostřednictvím Internetu i. Na radiátor je namísto klasické regulace, osazeno ovládání s wifi přenosem signálem. Toto ovládání lze nastavovat i ručně v případě výpadku internetu.


Můžete si nastavit vlastní programy teplot nebo si už při cestě domů teplotu změnit. Další informace k alpha webu. Přihlášení do rozhraní alpha webu.


Podrobnosti k ovládání a regulaci tepelného čerpadla na alpha. Topení , klimatizace, ohřev vody na sprchování v jednom komplexním systému s možností ovládání přes internet pomocí mobilního telefonu (tabletu)a aplikace i4Comfort. Dle Vašich požadavků navrhneme a zrealizujeme systém vytápění a klimatizace. Systém řízení elektrického podlahového topení lze doplnit o další prvky, které Vám usnadní ovládání a zvýší komfort bydlení. HR - modul má zabudováno relé, které zapíná a vypíná například topný konvektor , elektrický ohřívač vody, klimatizaci nebo jiné zařízení podle časového programu.


BT7bezdrátový termostat s ovládáním pomocí Wifi pomocí telefonu. Termostat Wifi BT7ovládání topení přes internet. Tepelná čerpadla Master Therm mají plnohodnotné on-line ovládání , které vám umožní nastavavovat regulaci přesně tak, jako na terminálu, který máte doma. K ovládání dvou různých spotřebičů dálkově přes domácí či firemní wifi síť a přes internet. Typicky se tento spínač může použít k spínání alarmů, světel, ovládání garážových vrat, závor, topení či ohřevu vody.


Modul může být použit i jako přístupový systém a může spínat dveřní zámky. Vzdálené ovládání přes internet , můžete s ním snadno zapnout topení na dálku, ovládat rolety, světla nebo otevírat branku návštěvám. Bezdrátový termostat s možností ovládání přes WiFi.


S aplikací EOB PT-WiFi pro chytré telefony je možné plně ovládat Váš topný systém nejen přes internet. Zdarma dostupné řešení pro ovládání až PC na dálku přes internet či domácí síť. Má zabudovanou podporu metody uchop a pusť (oknem tak lze „podávat“ soubory), obsahuje souborového manažera, správce úloh, chat, mapování sítě či možnost vzdálené instalace. Topné rohože AEG, podlahové topení AEG Využijte výhodné nabídky na topné rohože AEG za výprodejové ceny. Bezpečnostní zámky na dveře s možností ovládání na dálku přes Internet , kontrola a monitoring přístupu do objektů.


Ovládání topení přes internet

Z-Wave zámky Vám umožní odemykat a zamykat dveře na dálku a odkudkoliv jednoduše pouze s mobilním telefonem, laptopem nebo tabletem. S IP kamerami následně. Ještě potřebuji sehnat nějaký dosovský program, který ve starém PC přes COMobhlídne ( údajně až ) čidel a výsledky vysype do textáku včetně času pořízení. Přece jen odpadních PC je mraky a takový souhrn průběhů teplot místností a stoupaček od radiátorů není k zahození.


Takže zbývá programovat něco v nějakém počítači, který pak musí pořád bežet, aby mohl přes LAN ten kontroler ovládat. Tak proč už ne přímo něco, jako tu malinu. Navíc na fóru nalezne už mnoho programů pro malinu hotových.


Ovládání topení přes internet

Třeba ovládání topení jsem někde viděl komplet hotové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky