středa 13. dubna 2016

Fotograf ludvík

Fotograf ludvík

Pracuji na dokonalých portrétech osobností a fotografiích z oblasti módy. Do popředí se dostal portréty osobností včetně sportovních hvězd. Patří k několika fotografům portrét od něhož považuje za samozřejmost většina našich celebrit. Jeho novou láskou je zpěvačka Iva Marešová (40).


Milenci ale zatím svůj vztah tají. Je to jeho hlavní projekt minulého roku a pokřtí ho v centru Prahy se svými kamarády z řad celebrit. Zopakuje si tak trochu poslední den v roce, kdy oslavil své kulaté narozeniny.


Na Silvestra jsem oslavil čtyřicátiny, teď jsem dal. Mimo jiné fotí Železné hory a Vysočinu. Ludvík Plašil je profesionálním fotografem. Opilecké chování se příliš nepozdávalo ani Kateřině Mátlová a Josefu Wágnerovi, kteří vernisáž pod širým nebem moderovali.


Fotograf ludvík

Jediným spokojeným účastníkem vernisáže tak byl samotný fotograf , jemuž díky alkoholu v krvi nezkazilo náladu ani špatné počasí. Stoughton, fotograf amerických prezidentů (Kennedy, Johnson). Jako svatebního fotografa amatéra mne potkalo velké štěstí, když si mé práce všiml velmi uznávaný a úspěšný Švýcarský fotograf , pan Frank Hedrich. Nabídl mi práci svatebního fotografa u něj v týmu a já tak získal velmi cenné zahraniční zkušenosti ve skutečném světě profesionální svatební fotografie.


Na křtu nechyběla řada známých osobností a přátel slavného fotografa. Praze křest nového kalendáře fotografa Jakuba Ludvíka ve spolupráci se společností FOTOLAB. Ludwig Danek er en bryllupsfotograf i Bern, Schweiz. Gennemse portfolio og kontakt fotografen for at bestille en tid. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.


Ta se proslavila díky seriálu Ulice, kde hrála postavu narkomanky. Přečtěte si o tématu fotograf ludvik or akty. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy fotograf ludvik or akty, které hledáte.


V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa k tématu fotograf ludvik or akty. Jeho práce sice odborníci často drtí neúprosnou kritikou, ale fotografované osobnosti jsou s výsledky jeho práce nadmíru spokojené a zařazují si tyto své portréty na titulní strany knih, magazínů či divadelních programů. Na vernisáži v pražském baru Platýz rekapituluje svoji patnáctiletou kariéru, během níž stihl zvěčnit snad všechny hvězdy společenského a sportovního života. Na videu popisuje vytváření fotografie olympijského kajakáře Vávry Hradílka.


Díky své nešikovnosti má na několik týdnů ruku v sádře. To bylo ještě za socialismu. Chodil jsem na fotografickou školu do pražského Hloubětína, kde nás toho, co si budeme povídat, zase tak moc nenaučili. Ale měl jsem to štěstí, že jsem dělal asistenta u pana Štermingera, kde jsem se seznámil s portrétní fotografií. Ugotovili, da je bobrišče še živo, kar dokazujejo sveži ostružki, nam razloži Ludvik.


A med ogledom je doživel manjšo nezgodo. Ko sem iskal najugodnejšo lego za fotografiranje, se je pod mano vdrla z listjem pokrita zemlja. Nenadoma sem bil do pasu v jami.


Fotograf ludvík

Malo strahu je bilo, a sem hitro splezal iz luknje, razlaga fotograf.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky