středa 17. července 2019

Krby blansko

Od svého počátku se zabýváme výhradně: stavba krbů, prodej krbových vložek. Naše stavby krbů jsou prováděny odborně. Používáme kvalitní a certifikované materiály.


Stavíme klasické vnitřní krby i moderní vnitří krby. Krby Komíny Blansko a okolí. Morava krby -kominy- blansko. Historie litinových kamen sahá hluboko do 19. Od té doby prošla vývojem, na jehož konci jsou dnes krby a krbová kamna v široké nabídce designů, výkonů a technických parametrů.


Nejsme žádná velká firma jako například perfektkrby, metaxkrby které musí platit zaměstnance, skladové prostory a další. Namontujeme, postavíme, servisujeme. Stoprocentní služby za nejlepší ceny najdete u nás! Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Profesionálové na sortiment krbů, krbových kamen a krbových vložek.


Krby blansko

Autorizovaný prodej a distribuce výrobků značek Kobok a Thorma. Servis, poradenství i náhradní díly. História liatinových krbov siaha hlboko do 19.


Od tej doby prešla vývojom, na jeho konci sú dnes krby a krbová kachle v širokej ponuke designov, výkonov a technických parametrov. Kamenictví Blansko - Kamenické práce, krby , kamna Gric Chcete být originální a mít jedinečné schody, krb či originální kuchyňskou nebo koupelnovou desku? Požadujte pouze kvalitní materiály, které dlouho vydrží a nezevšední? Potom jste na správné adrese. Naše kamenictví je tady právě pro Vás.


Krby blansko

Výroba a prodej krbů, krbových vložek a veškerého příslušenství. Pokud zvolíte krb, tak je pro Vás velmi dobrou zprávou, že krby Biofire se velmi výrazně liší od většiny běžně dostupných krbů. Tato odlišnost je zásadní a zaručuje Vám mnoho výhod. Proto také tyto krby najdete v nejednom městě ( Blansko , atd.), vesnici či někde na samotě. Stavba krbů v Blansku a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KRBY KUČERA, Keramika Letovice, METAX KRBY , s. Firma KRBY – Müller se zabývá kompletním řešením stavby krbů, kamen, komínů a sporáků od návrhu, projektu až po vlastní realizaci. Po celou dobu spolupracuji s předními evropskými výrobci krbových a kamnových topenišť a ostatních kamnářských materiálů. Liatinové krby s praskajúcim drevom vytvárajú domácu atmosféru s vôňou živého ohňa.


Prevedenie krbu spojuje tradíciu liatinových kotlov a moderné prevedenie teplovzdušných krbov. Ohnisko je uzavreté zssklenými liatinovými dvierky čo umožňuje kúriť v krbr bez rizika požiaru. Vítejte na našich stránkách. Jsme zde pro Vás s letitými zkušenostmi v oblasti krbových vložek a kamen. Najdete zde vše potřebné pro nákup a realizaci krbů, kamen a jiných hřejivých věcí pro Váš domov.


V našem Eshopu najdete kompletní sortiment včetně příslušenství k danným položkám krbů a kamen. Kamnářství ŠEBELA již 15. Svým osobním a individuálním přístupem se snažíme splnit přání zákazníků v oblasti stavby kachlových kamen, sporáků a krbů.


Krby blansko

Víme, že teplo rodinného krbu je důležitou součástí vašich domovů. Snažíme se proto, abychom Vám tento komfort zajistili, v souladu s vašimi představami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky