pátek 12. července 2019

Střešní kolektory

Pro integraci do střešní krytiny slouží kolektory s dřevěnými rámy, které se montují na střešní latě a oplechují se podobně jako střešní okna. Dřevo není ve styku s atmosférou, dokonale izoluje a nevytváří tepelný most. Ve střeše budovy tak nedochází ke srážení vody, jako u kolektorů s kovovými rámy. Solární panely jsou drahé.


Střešní kolektory

Lákavá nabídka pro všechny příznivce ekologických zdrojů energie: technicky dokonalé řešení potvrzené 15letou zárukou, navíc nezávislé na stáří střechy a typu střešní krytiny. Trubicové kolektory můžeme použít jak pro ohřev vody v domě nebo v bazénu, tak i pro přitápění domu. Pokud se kolektory spojí do větší sítě, zvětší se jejich účinnost. Sledujte, jak probíhá příprava před osazením solárních kolektorů na střechu a jak následně kolektory na střechu bezpečně dopravit.


Její využití nemá žádné negativní dopady na životní prostředí. To jsou dobré důvody, proč využít solární kolektory BSK PRO ze společnosti BRAMAC a uspořit náklady na přípravu teplé užitkové vody, vytápění a nebo ohřev vody v bazénu. Společnost dále nabízí dalších možností probarvení krystalu křemíku. To znamená, že Vaše střecha může mít barvu jakou si přejete. Další zajímavostí těchto solárních tašek je jejich univerzálnost a variabilní provedení.


Střešní kolektory

Firma nabízí zákazníkovi aby si zvolil velikost své střešní krytiny. SOLÁRNÍ PANEL NA OHŘEV VODY ( solar panel water heating -home made). Objednávat mohou i obyvatelé mimo USA, ale instalaci by měli čekat až během příštího roku.


Z ČR zatím objednat nelze. Elon Musk tvrdí, že firma se postará o kompletní instalaci. Tedy odstranění původních tašek, návrh nové střechy. Problém s kotvením nad úrovní střešní krytiny do značné míry eliminují kolektory integrované do střešní roviny, plocha pod nimi nemusí být pokryta střešní krytinou. Poradíme vám s koncepcí chytré domácnosti, pomůžeme vybrat FV střešní tašky na dům, vhodný solární panel na chatu nebo solární fasády na větší nemovitost.


Střešní kolektory

Ploché střechy jsou doménou hlavně administrativních budov a panelových nebo bytových domů. Na ploché střeše mohou být panely umístěny vodorovně, díky čemuž nevzniká riziko, že se v případě horších povětrnostních podmínek nebude namáhat střešní konstrukce i samotné panely. Vše jde hladce a bez obtíží. Klasické solární kolektory nad střešní krytinu je vhodný pro všechny střechy s mírným sklonem i střechy pultové.


Nosný rám kolektoru je možné natočit tak, aby byl jejich sklon maximálně optimální a vy jste tak využívali sto. Ploché sluneční kolektory REGULUS KPG1H jsou určeny pro ohřev teplé užitkové vody, přitápění a ohřev bazénu z energie slunečního záření. Sluneční záření prochází sklem a zachytává se účinnou absorpčn. Pro maximalizaci účinku solárních kolektorů je vhodné umístit kolektory na střechu se sklonem 30° až 60° a orientovat je na jih, jihovýchod nebo jihozápad. Aby cesta pro každého zájemce k tomuto ekologickému a volně dostupnému zdroji energie byla co nejjednodušší, nabízí společnost Bramac nejen solární kolektory , ale i kompletní solární systémy.


Střešní kolektory

Domy, bloky či celá města by mohla být energeticky soběstačná s novým druhem solárních panelů. Panely jsou naprosto průhledné a své uplatnění naleznou především v oknech budov. Technologii půjde aplikovat i na stávající okna bez nutnosti jejich výměny. Dovážíme a distribuujeme solární kolektory , solární panely, ohřívače vody, tepelná čerpadla, plynové kotle. V tom případě je ovšem třeba počítat s tím, že krytinu bude nutné ve většině případů na jedné straně kolektoru rozměrově upravit.


Je proto na místě informovat se u výrobce použité střešní krytiny, zda solární kolektory nemá ve svém výrobním programu. Nutno zvolit střešní uchycení (FKA 3- FKA 4-nebo FKA 9-2) 5. Dodáváme solární kolektory integrované do střešní krytiny. Estetické zabudování, kompletní servis, dlouhá životnost, jednoduchá a rychlá montáž. Nabízíme solární kolektory pro ohřev vody.


Všechny tři montážní varian-ty lze realizovat u Schüco kolektorů řady Premium. Montáž do střešní konstrukce se naproti tomu vyznačuje neobyčejně harmonickou integrací do střešní plochy. Schüco kolektory řady Standard a Kompakt lze montovat ve variantách nad střešní rovinu či na ploché střechy. TÁTNE DOTÁCIE na TEPELNÉ ČERPADLÁ, solárne panely a sluneční kolektory.


AKO ZÍSKAŤ dotáciu, AKÁ JE VÝŠKA PRÍSPEVKU pre podporované zariadenia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky