úterý 30. července 2019

Podtlaková vývěva octavia

Nakonec to dělala vývěva , ale ne že by byla špatná celkově, ale hýbal se ten kovový pičus, na který je napojena hadice jak na podtlak k EGR, chcípacímu ventilu a brzdám. Ucházel podtlak kolem vyústění vývěvy, sice neznatelně a přesto to stačilo na nesprávné chcípání motoru (jak kdy). Ahoj, mám takový problém že, když za jízdy přibržduji, poprvé sešlápnu brzdový pedál auto brzdí pěkně, ale když po třech vteřinách sešlápnu podruhé pedál už jde o hodně hůř a když po 2-vteřinách brzdím po třetí, tak brzdový pedál je úplně tvrdý a nedá se brzdit. Na naftové Mercedes Benz motory. Mám i další díly na Mercedesy W123.


Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Podtlaková vývěva octavia Mělník, cena 700Kč, od Náhradní díly Škoda Neratovice na Sbazar. Zdarec , už delší dobu sháním vývěvu na svoji octu vrakáče sou sice plný ale na všech je vyvyklanej ten nátrubek. Vyrobená vývěva s kompresorem z mrazáku na vysávání vzduchu ze zavařovacích sklenic.


Vývěva , Škoda Octavia I 1. Inzerát byl odebran z oblíbených. TDi 81KW (Škoda, VW, Seat, Audi) konkrátně z vozu VW Passat r. TDi Ale mám problém příjde mi to že. POkud bude vše ok tak sundej hadičku z podtlaku a pokud bude sád tak ok pokud ne tak je to vývěva. TDI VW POLO CLASSIC (6V2) - posilovač brzd. Hlavní město Praha, cena 700Kč, od pneu a díly praha na Sbazar.


Posíláme i poštou, dle dohody. Jdu zkusit sundat hadici z podtlaku a on tam skoro není. Jediná možná věc vývěva ko.


Závěr-posilovač byl v háji,zkoušeli ten starý na mimo podtlakovém okruhu a nefungoval,brzdný účinek o bagr lepší,jenže vývěva také KO. To znamená,že účinek bude ještě větší ,až ji vyměním. Objednám a přijde v pondělí,tak.


Všeobecné informace: Different chamfers on the leading and trailing edges of the brake pads support the silent performance of MEYLE-PD. To ensure this silent performance, slotting and chamfer are individually designed for each brake pad. Jak se odlišují motory u Octavie? MEYLE-PD brake pads have a brake-in coating on the pad or are treated with scorching technology. Budu velmi rád za Váš komentář a ještě lépe pořádnou kritiku (konstruktivní)!


Značka: Škoda, Typ: Octavia , Motor: 1. KODA OCTAVIA (1U2) Sikma zadni cast 1. VAKUOVÉ ČERPADLO (Pumpa) a čerpadlo paliva Podtlaková pumpa - vývěva Do těchto vozů: ŠKODA ROOMSTER (5J) velkoprostorová limuzína 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Další krok byla podtlaková hadice od vývěvy.


Sice lepší, ale podtlak se dál ztrácel a pedál se dál propadal. Dále jsem se doopravdy naštval a koupil posilovač a hlavní brzdový válec. Jednu sobotu jsem si vyhradil na výměnu, ale když jsem viděl, co všechno odstranit, rozebrat jen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky