středa 22. března 2017

Žáruvzdorné sklo

Žáruvzdorné sklo

Krbové sklo na míru Potřebujete žárové sklo do krbové vložky nebo krbových kamen? Dodáme Vám žáruvzdorné sklo tloušťky mm podle Vámi zadaných rozměrů. Při měření skla vemte v úvahu minimální odstup žáruvzdorného skla od kovových lišt nebo od šroubů a to alespoň mm na každou stranu. Kde se nejčastěji využívá žáruvzdorné sklo ROBAX a KERALITE?


Žáruvzdorné sklo

Vhodné do kamen a krbů a halogenových lamp. Pozor na montáž žáruvzdorného skla. Nejlepší je montáž na keramické šňůry.


Odolává vysokým teplotám 800°C Uvedená cena je za cms DPH. Jsme přímí dovozci žáruvzdorného skla a sklo Vám uřízneme na požadovaný rozměr. Našim zákazníkům nabízíme žáruvzdorné sklo do kamen a krbů za špičkové ceny již let. V našem formuláři se ihned dozvíte cenu za sklo.


Náhradní sklo do krbových kamen, krbů, posíláme do hodin! Poštovné včetně dobírky 20- Kč. V případě, že v kategorii sklo do Vašich kamen nenaleznete, je možné si jej objednat na záložce Žáruvzdorné sklo a slída na míru. Profesionální kvalita za nejlepší ceny.


Objednávat můžete hodin denně prostřednictvím objednávkového formuláře. Sklo posíláme i na dobírku. Ke sklu si můžete objednat i těsnící pásku na krbové skla. Páska má samolepící vrstvu nemusíte teda dokupovat lepidlo.


Žáruvzdorné sklo

Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Sklenářství ,vitráže,, žáruvzdorné sklo ,pískování,fusing,spékání,glass, sklo pod kamna,kalené sklo , sklo do kamen,rámování. Při výměně skla je doporučeno vyměnit i těsnění pod sklem. Skleněné dveře do sprchového koutu. Barevná skla za kuchyňské linky.


Zakázková výroba Montáž skel a zrcadel Broušení, lešt. Sklomat, sklenářství Petr Kozák Krnov, výrobky ze skla - sklo pod kamna, skleněné dveře, sprchové kouty, police a stolky ze skla, obkladové sklo. Vilém König – kamnářství – Kamna, udírny a zahradní grily Vyzkoušejte žáruvzdorné sklo od nás. Dodáváme veškerý kamnářský materiál pro výstavbu kachlových i omítaných kamen i další příbuzné výrobky.


Žáruvzdorné sklo

Ať se jedná o pouhé přesklení okna nebo o výrobu dnes oblíbených skleněných prvků jako jsou skleněné dveře, stěny, zábradlí, sprchové kouty, barevné obklady a mnoho dalšího, rádi Vám zdarma poradíme. Anténní držáky a stožáry) Hodnocení produktu:. Ochranné žáruvzdorné sklo pro velkoplošný displej FORMATIC JUMBO.


Je určeno jako částečná ochrana displeje před tepelným zářením. Jakékoliv stahování obrázků a informací z našich stránek je bez souhlasu majitele zakázané ! Lze nařezat na jakýkoliv průměr, velikost Žáruvzdorné sklo vzdoruje teplotám do 800°C. Naše žáruvzdorné sklo je vyráběno z nejlepších materiálů.


Proto je vhodné pro krbové vložky a krbová kamna. Nahradíme Vám prasklé žáruvzdorné sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky