středa 15. března 2017

Hromosvod instalace

Hlavní je, že to nerezne a pěkně to vypadá :) a nekrade se jako měď. Svody se uzemnily do zemnících. Provádíme instalace , revize a opravy hromosvodů.


U novostaveb se zařízení instaluje až po dokončení stavby budovy, ale je důležité při začátcích myslet na uzemnění, který je potřeba položit do základů. Nezbytnou součástí každé instalace hromosvodu je i prohlídka (revize) a přezkoušení funkčnosti hromosvodu.

Zkoušky hromosvodů provádíme dle platných. Výškové instalace hromosvodů a technické informace. Chrání nás a náš majetek před úderem blesku do budovy, z hlediska funkčnosti a bezpečnosti stavebního díla je proto naprosto nepostradatelný. Jeho první použití v našich zemích.


LET HROMOSVODU V MALOSTRANSKÉ BESEDĚ - 25. Milí přátelé, koncem listopadu to bude let, co jsem ráno před vyučováním v šatně 7. B na ZŠ Horáčkova založil HROMOSVOD.

Abychom se již déle nemuseli bát bouřek, vrhli jsme se na etapu instalace hromosvodu. Ano, na hromosvod se musí myslet již při budování základů domu. Autonehodu často nemůžete ovlivnit, ale hromosvod ano. I když vám pojišťovna nějakou škodu uhradí, tak je to přeci jen malá záplata.


Hromosvod jsme schopni namontovat na jakýkoliv objekt. Na druhou stranu, když už se pro hromosvod rozhodnete, tak dbejte na jeho správnou funkci a revizi, protože špatně nainstalovaný nebo poškozený hromosvod je snad tou nejhorší variantou. Ochrana před bleskem, bleskosvo zákonná ustanovení, povinnost mít hromosvod , blesk, pojišťovna, bouřka, škody. Zhlédnutí videa Vás přesvědčí, že jsme skutečnými profesionály v oboru.


Zřízení ochrany před bleskem je na zodpovědnosti každého správného majitele objektu. V referencích máme instalaci hromosvodu na rodinných a bytových domech, školách, nákupních centrech, halách a fotovoltaických elektrárnách, nebo na. Litoměřicích premiéru trio s novou rytmikou Jaryn Janek (basa) – Radim Chrobok (bicí).


Přijeďte se podívat, jste-li zvědaví… my jsme dost. Máme asi pět nových písniček a spoustu starých. Používá se jakožto ochrana budov a dalších objektů před poškozením tepelnými a mechanickými účinky blesku, tj.


Působíme hlavně v Praze a okolí, není pro nás ovšem problém namontovat hromosvod kdekoliv v České Republice.

Proto je třeba dbát na to, aby uzemňovací soustava byla řádně navržena a bezvadně provedena s. Naše firma se zabývá projektováním a montáží hromosvodových soustav dle platných norem ČSN. Naším cílem je poskytnout zákazníkům úplný sortiment a odpovídající servis. Aktivní hromosvody se nejčastěji instaluje na dražší stavby, jejichž majitelé chtějí zvýšit ochranu před bleskem, který by mohl poničit nejen objekt, ale také hodnotné zařízení uvnitř.


Instalace aktivního hromosvodu. Pokud stavíte, nebo pokud dosud hromosvod na svém domě nemáte, je jeho montáž užitečným krokem. Dokud hromosvod nemáme, je celková ochrana před přepětím. Je otázkou, zda takovýto výsledek je to, co si tazatel na nutnost instalace hromosvodu (ochrany před bleskem) přál obdržet a zda je připraven si za bouřky zálibně v takovéto analýze číst a smát se bezstarostně od ucha k uchu.


To, že v analýze rizika vyjde riziko zásahu bleskem malé neznamená, že by blesk dům nezapálil. Z toho vyplývá, že hromosvod neboli ochranu před bleskem by měl mít každý obytný dům, tzn. Realita je poněkud jiná.


V souladu s vyhláškou je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky