pondělí 20. března 2017

Tepelná čerpadla remko

Tepelná čerpadla nejvyšší německé kvality. S invertorovými tepelnými čerpadly REMKO se rozhodujete pro technicky pokročilé řešení. Společnost REMKO sídlí v Praze. Samozřejmě součástí naší nabídky je několik různých typů.


Pojďme si však představit ty aktuálně nejlepší, a to tepelná čerpadla s invertorovou technologií. Rozhodně tak plně uspokojí potřeby. Klesne-li teplota v místnosti, přizpůsobí invertor přesně potřebný topný výkon.


To má za následek, že dochází k minimálnímu kolísání teploty, a tím zůstává delší dobu topný režim mimo oblasti plného. REMKO – tepelná čerpadla Zbavte se nepříjemného horka s naší mobilní klimatizací. Cílem společnosti REMKO GmbH je dodávat výrobky a poskytovat služby, které budou trvale uspokojovat požadavky a potřeby zákazníků. Vždy usiluje o to, aby tepelná čerpadla , mobilní klimatizace, odvlhčovače i všechny další výrobky. Nová řada tepelných čerpadel s invertovanou technologií.


Podíváte se nezávazně na tepelné čerpadla v Praze. Moderní invertotorová technologie tepelných čerpadel šetří náklady za odebranou el. Kvalitní německé provedení. Mimořádně úsporná technologie Inverter-Plus: S tepelným čerpadlem REMKO ArtStyle se rozhodnete pro nejmodernější technologii Inverter-Plus. Zimy bývají teplejší a léta přímo horká.


Vedle topení má stále důležitější roli také chlazení. O důvod více pro instalaci tepelného čerpadla REMKO. V zimě pracuje tepelné čerpadlo jako energeticky účinné topení, v létě zajišťuje systém vedoucí. S REMKO invertorovými tepelnými čerpadlami sa rozhodujete pre technicky pokrokové riešenie.


Ak chcete tepelným čerpadlom kúriť a chladiť alebo aj ohrievať úžitkovú vodu má značka REMKO čo ponúknuť. Vďaka invertorovej technike sa otáčky kompresora v danom okamihu plynule prispôsobujú množstvu potrebného tepelného. Obsluha je mimoriadne flexibilná: Farebný displej tepelného čerpadla indikuje príslušné prevádzkové stavy. To užívateľovi uľahčuje rozpoznanie jednotlivých prevádzkových situácií. Multitalent Smart-Control možno aj ako diaľkové ovládanie umiestniť kdekoľvek v objekte.


Softvér Smart-Control s textovými menu a asistent. Za tuto dobu si firma vybudovala potřebné jak technické, tak. Vše je kompletně v jediné vnitřní jednotce Vše je umístěno v jedné skříni: Vysoce účinná oběhová čerpadla ,. Tepelné čerpadlá REMKO Smart-TČ môžu byť prednostne prevádzkované s napájaním z vlastného fotovoltaického zdroja. Tak možno odoberať menej drahého prúdu zo siete.


Tepelná čerpadla remko

Tým dochádza k úspore nákladov a klesá závislosť na zvyšovanie cien energie. Pomocou chladného výstupného vzduchu možno klimatizovať a odvlhčovať vedľajšie priestory. Zvlášť výhodná je inštalácia v priestoroch, v ktorých vzniká odpadové teplo zo zdroja tepla. Je garantovaná rýchla a jednoduchá inštalácia.


Solečnost REMKO přichází na trh s novými typy tepelných čerpadel. Byl technologicky a designově inovován vnitřní díl. Při použití tvarových dílů z umělých matriálů byla zvýšena tepelná izolace a tak minimalizovány energetické ztráty.


Díky elektricky regulovanému směšovači obtoku již není nutný akumulační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky