pondělí 13. března 2017

Krbové vložky s terciálním spalováním

Když se rozhodujete nad nákupem svých nových kamen, jistě od nich očekáváte co nejlépe odvedenou práci, tedy dokonalé vytápění, spolehlivost a maximální využití otopu. Tentokrát výměna krbové vložky , za novou výkonnější, s dvojitým sklem s terciálním spalováním. Dovre s maximálně úsporným spalováním , vysoce kvalitní litinou s akumulací tepla a dlouhou životností.


Pořiďte si litinová kamna DOVRE od autorizovaného prodejce. Kamna či krb jej poté nasávají na základě podtahu. Některé krbové vložky mají přívod řešený.


Moderní litinová krbová kamna Sense s terciálním spalováním , výkon kamen kW. Litinová krbová kamna s výměníkem a keramickým obkladem. Norská kamna prezentuje tradiční velkovýrobce krbových kamen a krbových vložek. Dále se sekundárním spalováním označuje dodatečný přívod vzduchu doprostor topeniště (spalovací komory). Právě tento přívod vzduchu do spalovací komory umožní vzplanout i uvolňujícím se uhlovodíkům, které vznikají při hoření a které by jinak neshořelé odešly s ostatními spalinami do komína.


Novara s výměníkem se dodává jako set, což znamená, že obdržíte zvlášť těleso krbové vložky a výměník. Jakmile budete mí funkční. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení.


Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce. Vybíráte krbová kamna s terciálním spalováním ? Terciální spalování využívá přívod vzduchu nad zónu hoření. Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky ) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není.


Krbové vložky s terciálním spalováním

Teplovzdušné krbové vložky jsou zdrojem jen teplého vzduchu, který vzniká spalováním dřeva. Krbová kamna Max super kW s. Naopak teplovodní krbové vložky jsou s výměníkem a lze je připojit k teplovodní topné soustavě a jsou. Abychom vás ještě více navnadili, představujeme vám krbová kamna s terciálním spalováním. Tato kamna mají úžasnou schopnost zužitkovat plyny vznikající při hoření.


Tím se zvyšuje jejich účinnost a vzniká mnohem méně emisí. Jedná se v podstatě o třetí vzduch, který je vytvořen právě terciálním spalováním. Navíc ohřívají vodu, kterou dodávají do bojleru, topení či do akumulační nádrže. Teplovodní krby a krbové vložky , Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Díky prosklení 5x 3mm získáte teplo, které také uvidíte. Pozice jednoho z největších výrobců nám umožňuje velkosériově vyrábět s maximální možnou efektivitou. Proto můžeme přinášet technicky a vzhledově vyspělé výr. Ocelový smaltovaný plášť doplněný ostatními díly z litiny je konstrukčně jednoduchý ale plně funkční.


Dvojité hoření s oplachem skla bylo doplněno o nové provedení terciárního vzduchu. Kvalitní a úsporné topení pomocí krbových vložek. S terciálním spalováním a oplachem skla.


Krbové vložky s terciálním spalováním

Jedná se o vložky , které se vyznačují výraznou tloušťkou stěn, hustým žebrováním, které podporuje rychlejší předávání tepla do okolí. Vyrábějí se v různých rozměrech s primárním, sekundárním i terciálním spalováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky