úterý 21. března 2017

Slokov variant sl274

Ocelový teplovodní kotel VARIANT SL27-je zdrojem tepla vhodný pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů s tepelnou ztrátou max. Otopný systém může být s otevřenou nebo tlakovou expanzní nádobou, samotížným nebo nuceným oběhem otopné vody, s maximálním přetlakem 2kPa. Slokov Variant SL 27-4. Dobrá funkce kotle je podmíněna kromě odborné instalace také potřebným komínovým tahem a správnou obsluhou. Kotel je svařen z ocelových plechů.


Rozvoj společnosti SLOKOV pomocí nového strojního zařízení„ z Operačního programu Podnikání a Inovace v rámci III. Rozvoj, který je financován z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. SLOKOV VARIANT SL 27-kotel na uhlí 27kW PROVOZ NEPŘERUŠEN!


Nová technologie výroby lamel umožnila odstranění výztuh v prostoru výměníku. Toto opatření nejenom usnadňuje čištění kotle ale hlavně eliminuje možné nafouknutí lamel v případě uhoření výztuh. W účinnost kotle 8hmotnost kotle kg 2průměr odtahového hrdla mm 1vstup a výstup vody DN nejvyšší pracovní přetlak bar předepsaný tah komína Pa max. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


W účinnost kotle spotřeba paliva při jmen. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Toto provedení umožňuje snadnou výměnu staršího kotle SLOKOV za kotel nový.


Protipříruby jsou vyráběny s vývodem DN65. Vstupní a výstupní příruba na kotli mají stejný tvar a stejnou polohu jako příruby u kotlů SL2 SL27- SL3 SL33- SL27-a SL33-(kotle na uhlí od firmy SLOKOV ). To zaručuje snadnou výměnu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Příruby na novém kotli jsou naprosto stejné jako na kotli které. Koupim kotel slokov Variant 2 27sl nebo33kw verzi D nebo Sl. Variant na drevo D varianta nebo SL uhli o výkonu 27nebo33kw. Vnitřní prostor je rozdělen vodní přepážkou na násypnou šachtu, spalovací komoru a výměník, kterým proudí spaliny ke kouřovému hrdlu. Ukončení prodeje kotlů 1. Povinnost předložit revizní zprávu kotle ke všem kotlům na pevná paliva.


Nutnost označení emisní třídy kotle. Prodej tohoto produktu byl ukončen, ostatní podobné produkty najdete zde. Zabývá se výrobou kotlů VARIANT SL na tuhá paliva - dřevo, uhlí. Jejich předností je dlouhověkost sortimentu, vysoká účinnost, jednoduchost, snadné čistění a jednoduchý systém. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Provedeni rostu u kotle slokov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky