pondělí 20. března 2017

Ruční čerpadlo na naftu

Ruční čerpadlo na naftu

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ruční čerpadlo pro čerpání nafty a olejů s nízkou viskozitou. GEKO Čerpadlo se vyznačuje vysokou účinností, pevnou konstrukcí a snadnou obsluhou. Díky použití teleskopické sací trubice můžete nastavit délku čerpadla. Ruční rotační čerpadlo vhodné na benzín, naftu atd. Sací průměr: mm, průměr výpusti: mm.


Dodáváme i lehká, praktická a snadno ovladatelná malá lamelová a lopatková odstředivá samonasávací čerpadla se zabudovaným obtokem – buď na střídavý 2V nebo na stejnosměrný proud 12V a V. Kromě ručních pump jsme nezapomněli ani na doplňkový sortiment a spolu s nimi si tak můžete rovnou koupit i pístové čerpadlo nebo rážecí hroty. Ruční samonasávací čerpadlo s lehkým a okamžitým dávkováním-kapacita sání je litrů na 1otáček. Vyrobeno z materiálů odolných vůči opotřebení, které zaručují dlouhá léta bezproblémového provozu. Robustní konstrukce pro profesionální použití. X s měřičem čerpadlo na naftu 12V FMT12.


Ruční čerpadlo na naftu

Mohlo by vás dále zajímat Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Čerpadla na naftu a olej. Samonasávací čerpadlo NOCCHI PGA 229T, na. Sadu tvoří čerpadlo , teleskopická sací trubka, výtlačný set s pistolí, flexikabel s vidlicí, vypínač, filtr a by pass. Ručné samonasávacie čerpadlo s ľahkým a okamžitým dávkovaním – kapacita sania je litrov na 1otáčok.


Vyrobené z materiálov odolných voči opotrebovaniu, ktoré zaručujú dlhé roky bezproblémovej prevádzky. Dodávané kompletne aj s nasávacou rúrkou a adaptérom na sudy 2″. Pre čerpanie olejov, viskozných kvapalín, nafty si môžte vybrať z viac typov čerpadiel. Je možné použiť samonasávacie, odstredivé prípadne zubové čerpadlá na oleje. Ponorné kalové čerpadlá sú vhodné hlavne na čerpanie odpadových olejov v priemyselných aplikáciach.


Ruční čerpadlo na naftu

Palivové čerpadlá) Hodnotenie produktu:. Ponorné čerpadlo na olej a naftu , napájacie napätie 12V. Ruční , elektrická a pneumatická čerpadla a pumpy.


Ruční pumpa - Vybavení pro čerpání nejrůznějších kapalin. Běžná cena 9Kč 5Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč bez DPH do dnů ks. Není vhodné k čeprání benzínu. AdBlue, oleje a další ropné produkty.


Ruční čerpadlo na naftu

Upozornění: Vzhledem k nastalé situaci online prodeje dopravci nestíhají a mají plné depa. Neovlivníme dodání vašeho balíku v určité časy a dny. Doba dodání je 1-dny. Profesionnální rotační litinové čerpadlo pro čerpání a výdej olejů, nafty apod. Speciální čerpadla na čerpaní nafty, glykolu, oleje a emulzních kapalin.


Vyrobena jsou z materiálů, které odolávají čerpání paliv. V nabídce jsou elektrická čerpadla a čerpadlo sudové ruční. V příslušenství k čerpadlům na naftu a olej naleznete tankovací pistole, sací set, výtlačný set.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky