středa 15. března 2017

Venkovní popelník s košem

Kvalitně vyrobené venkovní popelníky s košem nejen prakticky poslouží u vchodů do budov, ale současně jsou i vkusným exterierovým doplňkem. Vás typů těchto praktických popelníků, které Vám ušetří místo. Jeho tělo je vyrobeno ze železa a opatřeno práškovým nátěrem.


Vnitřní odnímatelný kbelík z pozinkované ocele o objemu cca 1L usnadňuje vyprazdňování. Povrch koše je chráněn práškovým lakováním. Venkovní odpadkový koš s popelníkem. Je vyroben z ušlechtilé oceli, nahoře s kovovou vložkou pro snadné vyprazdňování cigaretových nedopalků.


Seženete tak městské, venkovní odpadkové koše s víkem, závěsný, nerez, pozink, polypropylen atd. V neposlední řadě na Vás čeká rovněž mnoho barev a tvarů. Pokud tedy sháníte nějakou konkrétní formu, která se bude hodit před určitou konkrétní budovu, hranatý, oválný či kulatý venkovní odpadkový koš se stane vhodným řešením. Nerezový popelník s košem na odpadky. Odpadkový koš s popelníkem nerez lesklý.


Venkovní popelník s košem

Kovový venkovní popelník litrů, černý. Vmbal Nástěnný venkovní nerezový popelník 3l, 3x 2x mm. Nabízíme popelníky do veřejných prostor, nebo k ve. Moderní design odpadkového koše s popelníkem vyrábíme ze silného pozinkovaného plechu, který je vysoce odolný.


Rozměr popelníku 60x25cm. Kvalitní kulatý popelník s košem má povrch v černé matné barvě kombinovaný s nerezovou popelníkovou částí. Přenosné venkovní popelníky můžete využívat také nárazově při větších akcích, koncertech, rautech nebo oslavách. Při události splní svůj účel a na zbytek roku je můžete zavřít do skladu. Hledáte způsob, jak spojit popelník s odpadkovým košem a ušetřit tak místo i peníze?


Venkovní popelník s košem

Kulatý popelník s košem potištěný barevným Rasta motivem s nerezovou popelníkovou částí. Kvalitní venkovní popelníky s košem můžou sloužit i jako designový prvek u vašeho vstupu. V dnešní době zákazu kouření v restauracích jsou venkovní popelníky nedílnou součástí každého zařízení. Průměr 20cm, výška 60cm. Uvnitř koše vyjímatelná nádoba na odpad a miska na popel.


Vyberte si odpadkové koše s popelníkem u nás! Stojanové popelníky máme skladem a dodáme Vám je zdarma do druhého dne! Objednejte si venkovní popelníky a kuřácké stolky z naší nabídky a my vám je dopravíme zdarma! Volně stojící popelník s odpadkovým košem , černý.


Venkovní popelník s košem

Horní část se samozhášecím otočným popelníkem je odnímatelná a může být použita samostatně. Samostatný popelník s třemi odklady je vysoký 10cm a má průměr cm. Popelník je dodávaný v kartonové krabici. Ideální před vchod budovy, napomůže k čistotě okolí, uzamykatelný odpadkový koš. Horní část s popelníkem a krycím víkem je odnímatelná a může být použita samostatně.


Tento web používá soubory cookie a další nástroje, které jsou nezbytné pro zajištění řádného fungování našeho obchodu, včetně analytických nástrojů pro optimalizaci jeho vzhledu, obsahu a měření efektivnosti reklamních kampaní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky