pondělí 13. března 2017

Přestavba kotle na automat cena

Přestavba kotle na automat cena

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Přestavba kotle Viadrus na automat. Vlastníte starší plechový nebo litinový kotel Viadrus apod.


A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně? Máme pro vás řešení, které udělá z vašeho kotle Automatický kotel 4. Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle. Běžné litinové kotle vyžadují obsluhu v délce cca hodinu denně. Doba topné sezóny se v ČR pohybuje okolo 2dnů.


Denně lze přechodem na automat uspořit okolo minut času. Jste spokojeným majitelem litinového kotle VIADRUS Ua Unebo DAKON FB, ale myslíte o změně na nový, protože nechcete, neustále chodit každých pár hodin dodávat palivo? Nový automatický kotel je příliš drahý? Přeastavba kotle na automatický, přestavbová sada na kotel, jak přestavět kotel.


Poradíme a seženeme sady za nejlepší ceny na trhu. Finální cena záleží na stavu, v jakém je stávající kotelna, resp. Jelikož ceny paliv rostou pořád nahoru, tak jsem hledal jak dosáhnout.


FBAutomat Automatický kotel na tuhá paliva FBAutomat je určen ke spalování hnědého uhlí, černého uhlí a pelet. Vhodný je pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody. Výměník, rošty, hořák i podavač jsou vyrobeny z kvalitní tlakově lité litiny, která zaručuje dlouhou životnost kotle a tím i. Kotle na tuhá paliva se v dnešní době vracejí do módy, jelikož představují jeden z nejlevnějších způsobů vytápění.


Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit. Peníze se vám rychle vrátí v podobě úspory za vytápění.


V této kategorii najdete přestavbové sady Viadrus Ua U26. Naše stránky jsou také na facebooku, pro zobrazení stačí kliknou na odkaz. Novinka přestavba stavajicích kotlů! Po přestavbě kotle a instalaci přestavbového balíčku odborně způsobilou osobou vzniká kotel řady Kovarson TIGER, který splňuje 3. Sada obsahuje: - nový emisní štítek (po zaslání fotografií přestavěného kotle ) - návod na montáž balíčku a nový návod na kotel - oplechování podstavce - horní šamotové tvarovky - turbulátory. V nabídce jsou jak kotle s nastavitelným, tak i kotle s modulovaným výkonem.


V nabídce automatických kotlů VIADRUS je dostatek vhodných modelů pro vytápění jakéhokoli objektu. Starý kotel Vám jednoduchým způsobem přestavíme na automat a tím výrazně usnadníme život, nebo si můžeta sadu u nás zakoupit a přestavbu provést svépomocí. Návod na přestavbu kotle naleznete zde. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na kotle , topení.


Plzeň-sever) Popis zadání. Hledám odbornou firmu, která má oprávnění a dokáže zrealizovat. Varimatik emisní třída na tuhá paliva (ořech II) po celkové opravě profesionální firmou. Provoz byl bezproblémový, až začátkem ledna vyhodil chybu a kotel vyhasl (zřejmě vinou kolísání el. proudu). Zatopili jsme a vše v pořádku.


Když se to samé stalo znovu (nikdo neví proč), začal kotel psát místo útlum provozu útlum. Někdy se setkáváme s obavami zákazníků, že nebudou umět peletový kotel ovládat. Vždy je ale uklidňujeme, že ovládání automatického kotle na pelety je velmi jednoduché, lze ho ovládat přes mobilní telefon, internetové rozhraní či na dotykovém displeji.


Kotel poté sám dávkuje palivo a automaticky řídí výkon v. Tepelná čerpadla Kovarson LYNX SPLIT A MONOBLOK – kW. Přijďte navštívit náš stánek na výstavě Aquatherm v Praze od 3. Vaším jediným úkolem tak zůstává nezapomenout včas dosypat uhlí nebo pelety. V naší nabídce najdete například i teplovodní kotle na pevná paliva nebo automatické kotle na uhlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky