čtvrtek 30. března 2017

Nissan juke rozměry

Angebote direkt von lokalen Händlern. Durchschnittlich sparen Sie 3. Verhandeln war gestern! Auto ausn und personalisieren. Stressfrei, einfach und fair. Die clevere Art Neuwagen zu kaufen!


Enter your search term. Ci (kW, 2Nm) má turbodmychadlo, přímé vstřikování Common Rail a filtr pevných částic. DISCOVER THE NISSAN KICKS. Lze převést na dalšího majitele, pokud se rozhodnete vozidlo prodat.


A Mechanic Will Answer in Minutes! Questions Answered Every Seconds. Větší oblibu si získává u žen než u mužů, což je však dáno i rozměry – muži preferují spíše větší auta. Také interiér nabízí zajímavé tvary, i když ne až tak výrazné. Palubní deska působí mohutně a stejně tak středový tunel na němž.


Nissan JUKE Key Features. Poptejte dealery přes Autohled a buďte si ji. They also have a reputation for being easy to drive. DiG-T Premiere Edition 5dr DCT is one of the. Sporting an aggressive aero bodykit and sporty cabin touches, chassis revisions and a dollop more power.


We require cookies for certain parts of the site to function. Juke Review, Pricing and Specs. Vyhledávání výrazu: nissan juke technické parametry. Pneumatiky STARFIRE jsou letní pneumatiky asijské produkce, které byly vyvíjeny a testovány v americe. Základní motorizací byla v té době zážehová šestnáctistovka 6i 16V s výkonem kW.


I přes velmi kontroverzní vzhled se stal velmi populárním. Ta se oproti svému předchůdci může pochlubit o něco většími rozměry i větším zavazadlovým prostorem. K dostání je však pouze v jedné motorizaci. Zkontrolujte si před zakoupením rozměry a uchycení stěračů na Vašem vozidle!


Kompletní katalog uchycení stěračů si můžete prohlédnout kliknutím zde na tento link. Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi. Koberečky jsou vyrobeny z kvalitní pryže. Ideální ochrana podlahy na zimní období.


Využijte naší nabídky na financování a odjeďte již dnes svým vybraným vozem. S našimi možnostmi financování Vám můžeme rozložit splátky na auto způsobem, který Vám nejlépe vyhovuje. V našich silách je najít řešení, které bude vyhovovat.


Zeptejte se rovnou v našem chatu Po-Pá 8-hod. Nejnovější JUKE má v základní výbavě kompletní osvětlení technologií LED. Ne, dnes nebudeme testovat „Zetko“ ani Skyline, rozhodně to ale bude stát za to.


A to i když je to zástupce kategorie malých SUV, rozměry je tedy celkem skromný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky