úterý 21. března 2017

Elektrické bojlery

Vybírat si můžete jak stacionární plynové zásobníkové bojlery , tak ty elektrické. Elektrické bojlery skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


DRAŽICE, ELÍZ, MORA a dalších. Modelový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútro tohto 1l ohrievača je smaltované špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálené pri konštantnej teplote 8°C.

V eshopu HORNBACH naleznete elektrické bojlery na ohřev vody značek Dražice a Tatramat: kvalitní elektrické ohřívače vody a elektrické bojlery se smaltovanou ocelovou nádobou a hořčíkovou anodou, která bojuje proti korozi ocelové nádoby. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Nabízíme bohatou nabídku elektrických bojlerů značek Dražice, Gorenje, Tatramat a další. EXTOL CRAFT elektrické proudové s tlak. Vyberajte si Ohrievače vody podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Pri výbere elektrického bojlera je.

Kombinovaný bojler umožňuje ohřev vody pomocí elektrické energie, plynu nebo tuhých paliv. Zdroj můžete měnit v závislosti na topnou sezónu, výhodný noční proud či výpadku. Nevýhodou je vyšší pořizovací cena. Plynové bojlery ohřívají vodu pomocí plynu, který je v porovnání s elektřinou.


K najpoužívanejším spôsobom ohrevu úžitkovej vody patria elektrické bojlery. Eletrický ohrievač je vybavený klasickou elektrickou špirálou alebo suchou špirálou, ktorá je chránená ocelovým puzdrom, čo značne predlžuje jej životnosť. Bojlery slúžia ako ohrievače vody so zásobníkom.


Líšia sa najmä objemom teplej vody, ktorá sa do zásobníka vojde, avšak pri výbere by ste mali myslieť aj na typ a umiestnenie. V nabídce máme bojlery renomovaných výrobců jako Fagor, Tatramat, Mora a další. Bojler so suchým ohrevným telesom je odolný voči korozii, čo predlžuje životnosť zariadenia. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery , čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Internetový obchod Electro.


Vám nabízí produkty v kategorii bojlery , stačí si pouze vybrat, o který máte zájem. V této kategorii naleznete bojlery elektrické, bojlery kombinované, průtokové ohřívače, bojlery s nepřímým ohřevem a bojlery solární. Je jen na Vás a na Vašich možnostech, který z bojlerů si pořídíte. Kvalitné elektrické bojlery značiek Dražice, Ariston a Tatramat nájdete v e-shope HORNBACH.


Modelová řada EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody v kulatém provedení. Vnitřek tohoto 1l ohřívače je smaltované speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálené při konstantní teplotě 8°C.

Nastavení teploty je řešeno otáčivým regulátorem od °C až do °C. Velis s digitálnym displejom a možnosťou vertikálnej i horizontálnej inštalácie rozhodne nebude vo vašej kúpeľni rušivým prvkom. K nejpoužívanějším způsobum ohřevu užitkové vody patří elektrické bojlery.


Eletrický ohřívač je vybaven klasickou elektrickou spirálou nebo suchou spirálou, která je chráněna ocelovým pouzdrem, což značně prodlužuje její životnost. Do kategorie přímotných bojlerů za řadí elektrické bojlery. Kontrolka topného tělesa, bimetalový teploměr ukazatele teploty vody v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky