úterý 21. března 2017

Úspora energie

Úspora energie

Zapojte se do programu Úspora energie s rozumem a získejte známku kvality garantovanou Ministerstvem průmyslu a obchodu CHCI SE ZAPOJIT Správně cílené opatření ke snižování spotřeby energie přináší významné pozitivní efekty v podobě snížení budoucích nákladů na provoz a správu budov a zařízení. Elektřina stojí běžnou domácnost kolem tisíc korun ročně, voda zhruba také tolik. Několikanásobně vyšší bývá účet za teplo, tedy pokud nemáte poměrně drahé a vysoce účinné tepelné čerpadlo. Pár jednoduchých tipů na úsporu energie přitom můžete začít využívat už dnes.


Velikost plotýnky vždy přizpůsobte velikosti hrnce. Vaším věrným společníkem by se měla rovněž stát i poklička, může ušetřit spotřebu elektrické energie až o 3 a navíc značně uspíší proces vaření. Chcete snížit energetickou náročnost Vašeho podniku?


Chcete obměnit staré technologie na výrobu energie za nové? Plánujete využívat odpadní energie ve výrobních procesech nebo zavést či modernizovat systém měření a regulace? Uvažujete o modernizaci či rekonstrukci rozvodů elektřiny, plynu a tepla v budovách a v. Ventilační turbíny - úspora energie pro odvětrání rodinných domů Ventilační turbíny odvětrávají z kuchyní, koupelen, WC, půdních prostor, sklepů a vinných sklípků vlhkost, pachy a zabraňují vzniku plísní. Toho lze dosáhnout zvýšením efektivního využívání energie , ve spojení se sníženou spotřebou energie nebo snížením spotřeby z konvenčních zdrojů energie.


Spočítejte si vlastní úsporu! Zvýhodněné úvěry v programu Úspory energie napomáhají podnikatelům financovat projekty, jejichž cílem je právě úspora energie. Projekty mohou být realizovány kdekoliv na území ČR kromě hlavního města Prahy a musí být spolufinancovány komerčním úvěrem smluvního partnera ČMZRB. Dům šetří vaše náklady i životní prostředí. Program je financován z ESI fondů v. Neefektivnímu plýtvání je konec.


Porovnání návratnosti investice do uhlíkových fólií proti plynovému podlahovému topení a tepelnému čerpadlu. Z grafu, který nám z toho všeho vyšel, jednoznačně vyplývá, že tepelné čerpadlo se stalo nejméně výhodnou variantou, přitom toto se dnes poměrně často instaluje právě do nízkoenergetických domů a mnozí se mylně domnívají, že vytápí zcela zdarma. Bosch Ceny fosilních paliv dosáhly rekordní úrovně a potřeba energie nadále roste.


Úspora energie

Vytápění představuje více než tři čtvrtiny celkové spotřeby energie v domácnosti. Klíčová kritéria pro schválení dotace. Vyrábíme a dodáváme produkty TRAXLE - stojany pro kolektory solární energie a to jak pevné, tak i pohyblivé.


Dále nabízíme fotovoltaické koncentrátory, solární panely, solární čerpací systémy a ostrovní a síťové solární systémy. Stáhněte si zdarma ebook, který vám pomůže s úsporou energie v domácnosti a snižte jednou pro vždy spotřebu elektřiny. Senzačné správy – Legálna úspora na účtoch za elektrinu je teraz možná! Už máš plné zuby príliš vysokých účtov za elektrinu a toho, že musíš zaplatiť viac, ako spotrebuješ.


Je známe, že dodávatelia elektrickej energie podvádzajú ľudí a stále zvyšujú účty za elektrickú energiu! Našťastie, nové riešenie. Obecně pračky s předním plněním spotřebují 3× méně vody a energie než pračky s horním plněním podobných parametrů.


Jejich pořizovací náklady jsou ovšem vyšší. Rozhodující pro množství spotřebovávané energie je teplota vody při praní. Snížením teploty praní z °C na °C ušetříme kolem energie. Stačí ak využijeme pár rád a tipov a výsledky zníženia spotreby energií v našej domácnosti sa prejavia po určitom čase. Dobre navrhnutý energetický systém výrazne ovplyvní nie len naše financie, ale aj.


Úspora energie

LED technologie se vyznačují vysokou provozní efektivitou zaručující konstantní jas, přirozené barevné osvětlení, dlouhou životnost a bezpečnost oproti konvenčním svítidlům. Nejlevnější dodavatel elektřiny a plynu v České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky