čtvrtek 30. března 2017

Elektrocentrála honda ect 7000

Explore The Honda Range Today. Honda Finance Europe Plc, trading as Honda Financial Services, is. Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Elektrocentrála honda ect 7000

Výkonný a vysoce odolný alternátor pohání spolehlivý profesionální motor řady GX s dlouhou životností a to vše ukotveno v pevném a odolném ocelovém rámu. Experience Honda Online Like Never Before. Journey to the Extraordinary! Looking For Honda 5For? Asynchronní, vysoce výkonný a odolný alternátor je totiž, oproti standardním typům, asynchronní a disponuje mimořádně vysokým krytím proti vodě a prachu IP54.


Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla. Elektrocentrály řady ECM, EC, ECT a ECMT jsou svými výkony od kVA do kVA nepostradatelnými pomocníky pro využití ve stavebnictví či průmyslu. Tyto elektrocentrály jsou opatřeny zásuvkou jednofázového popř. Proto jsou vhodné pro pohánění elektrického nářadí, strojů či osvětlení.


Nejsou příliš vhodné pro napájení jemné. Elektrocentrála Honda je vždy v první řadě, pokud chcete spolehlivost, výdrž a minimální náklady. Je to pořádný a kvalitní dělník!


Motor honda GX 3Možnost odpočtu DPH pro firmy! Záruční i pozáruční servis vám zajistím Původní cena. Elektrocentrály HONDA řad ECT , ECMT jsou mobilní zdroje, disponující výkonem kVA v třífázovém provedení.


Konstrukce alternátoru spolu s regulací pomocí kompoudního transformátoru (na každou fázi jedno trafo) je odolnější než běžné elektrocentrály stejné třídy. Jde o třífázovou elektrocentrálu vybavenou motorem Honda GX 3s dlouhou životností. Alternátor elektrocentrály je vybavena regulací výstupního napětí pomocí tr. V uvedených cenách je zahrnuta doprava a zaškolení obsluhy.


Profesionální elektrocentrála s motorem HONDA a kapacitní regulací napětí vhodná pro elektronářadí, osvětlení, nabíječky apod. Generátory EC sú ťahúňmi modelového radu našich generátorov. Preslávené odolnosťou a minimálnymi nárokmi na údržbu, sú tieto robustné generátory obľúbenou voľbou spotrebiteľov, remeselníkov a sú vhodné pre rôzne poloprofesionálne aplikácie.


Elektrocentrála honda ect 7000

Rámové elekrocentrály Honda řady EC a ECM tvoří svojí konstrukcí, výkony od kVA do kVA a hlavně spolehlivostí páteř na trhu elektrocentrál této kategorie. Je možné je nasadit kdekoliv, kde je zapotřebí spolehlivého zdroje elektrické energie s dostatečným výkonem, jako je například zakládání staveb, údržba. Tyto typy elektrocentrál jsou ov ěřeny a schváleny do provozu autorizovanou zkušebnou a opat řeny zna čkou CE. Vaše elektrocentrála musí být používána bezpe čně. Výkonný alternátor je poháněn profesionálním motorem Honda GX 390.


Vše je ukotveno v pevném ocelovém rámu. Jsou proslulé dlouhodobou životností, minimálními požadavky na údržbu a robustností konstrukce a díky tomu je vyhledávána jak domácími uživateli. Rámové elektrocentrály řady ECT a ECMT jsou pak spolehlivé mobilní generátory ve 3-fázovém provedení disponující vysokým výkonem pro napájení zařízení, jako jsou např. Honda je vybavena synchronním alternátorem, ochranou proti přetížení a olejovým hlídačem.


Elektrocentrála honda ect 7000

Je určena pro napájení svářeček kovů a plastů, elektrického nářadí, domácích spotřebičů, zahradní techniky, osvětlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky