úterý 7. března 2017

Kondenzační turbo kotel se zásobníkem vody

Spotřebitelé stále více žádají možnost dodávky do několika odběrných míst současně. Tento problém efektivně vyřeší kondenzační plynový kotel s vestavěným zásobníkem teplé užitkové vody. Nemalé úspory přináší fakt, že již není třeba žádné další propojovací příslušenství mezi kotlem a zásobníkem.


Plynové kondenzační kotle se zásobníkem na teplou vodu. V případě nedostatku prostoru je ideální variantou nabíjecí zásobník vody. Většinou do litrů objemu.

THERMONA THERM KDZ5. A - kondenzační plynový kotel se zabudovaným zásobníkem TUV litrů, - 1kW, určen do objektů s malou tepelnou ztrátou, např. BAXI Sestava kotel Duo-tec Compact E 1. NTC - plynový kondenzační kotel o výkonu - 2kW, společně se stacionárním zásobníkem 1litrů a vysocepřesným čidlem teploty vody v zásobníku TUV. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné.


Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. W, Ohřev užitkové vody , ocelové. Pro vytápění kotel disponuje tepelným.


Tímto způsobem lze dodatečně získat až účinnosti.

Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Condens AK KKO se zásobníkem 1litrů, sólo, TURBO , kondenzační. JUNKERS CERACLASS ZS 24-DH AE plynový kotel TURBO Výhody na první pohled:.


Všechny zásobníky (nádrže, bojlery) na ohřev vody jsou už v ceně sestavy a dodávané zda vyráběné přímo od výrobce kondenzačního plynového kotle. Platí: pokud kondenzační kotel budeme provozovat do zhruba °C topné vody na výstupu z kotle, pak topí v tzv. Všechny kondenzační kotel mají nucený odtah spalin ( turbo ). Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Kotle Junkers se zásobníkem vody. Jejich konstrukce umožňuje využít to teplo, které u klasických kotlů odchází bez užitku ve spalinách.


V této nabídce naleznete cenově výhodné sestavy kotle a zásobníku vody. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel. Sestava je určena pro rodinné domy nebo větší byty, kde je kladen důraz na maximální úsporu, vysokou ekologičnost provozu a vysoký komfort dodávky teplé užitkové vody. Kolega je s ním opravdu hodně spokojený, má ho , už let a žádný problém.


Kapacitně naprosto stačí i co se týče vody TUV. Používají se také k vytápění větších objektů (např. bytové domy, průmysl atd.). Na jakém principu funguje kondenzační kotel ? Jak již vyplývá z jeho názvu, jedná se o kotel , který využívá tzv.

Plynový kotel se zásobníkem TUV je skvělým řešením pro spotřebitele žádající možnost dodávky do několika míst současně. Fakt, že mezi kotlem a zásobníkem teplé užitkové vody není potřeba díky vestavěnému zásobníku žádné propojovací příslušenství, je velkou významnou finanční úsporou. Funkce ohřevu je stejná jako u sestav kotle a zásobníku.


A další věc: pokud necháte vodu v zásobníku TUV ohřívat jako někteří hodin denně, kotel. Osvědčená kondenzační technika Buderus - plynové kondenzační kotle se zásobníkem teplé vody Logamax plus s vysokou účinností. Proč jsou kondenzační kotle úspornější?


Díky tomu se mohou pochlubit úsporným ekologickým provozem s účinností až 1. Závěsné kondenzační kotle. Právě díky nižší teplotě spalování dokáže tento typ kotlů energii zadržet a využít. U běžných kotlů probíhá spalování za velmi vysokých teplot a energie se nemá kde zadržet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky