čtvrtek 9. března 2017

Solární ohřev dražice

Solární ohřev dražice

Solární ohřívače vody Dražice. Družstevní závody dražice patří mezi největší výrobce bojlerů v České republice. Vyrábějí různé typy solárních ohřívačů vody, jejich sortiment je v této oblasti velmi široký. DZD ohřívače vody jsou mezi českými zákazníky žádané, protože se osvědčili kvalitou a cenou.


Solární ohřev dražice

U nás je možné zakoupit kompletní sestavu pro ohřev TUV i pro přitápění pomocí solárních panelů. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm)výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů. Je možno také dokoupit závěs na rozteč kotevních šroubů 3mm.


Ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné bezpečnostním termostatem (tepelnou pojistkou). Pro ohřev vody se využívá energie ze slunce, která pomocí fotovoltaických panelů vyrábí stejnosměrný elektrický. Bojlery pro solární ohřev vody.


V našem sortimentu naleznete solární bojlery pro zajištění dostatečného množství TUV pro bytové jednotky, provozovny, restaurace a. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže.


Ohřívače vody, bojlery Dražice. Topení, solární ohřev a sanita. Vítejte v našem e-shopu zaměřeném na prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Nabízíme kompletní sortiment značky REGULUS, která patří mezi špičku v úsporných řešeních pro vaše topení.


Vyváží své výrobky téměř do dvaceti zemí celého světa. Neděláme jenom rodinné domy, ale i bazény, bytové domy a penziony. Montovali jsme ohřev vody pro sprchy výrobního závodu Chodos v Karlových Varech nebo sprchy treninkového centra FK Modrá.


Akumulační nádrže Dražice slouží k akumulaci přebytečného tepla od jeho zdroje. Zdrojem může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory atd. Vybírejte si Ohřev vody k bazénům podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dle konkrétních požadavků Vám zdarma navrhneme solární systém na míru pro celoroční ohřev TUV, sezónní přitápění objektu či solární ohřev bazénu.


Solární ohřev dražice

Při nejběžnější variantě zapojení pro solární ohřev TUV se návratnost investice pohybuje již okolo 3-let. Malý hydraulický odpor kolektoru umožňuje použít kolektor v samotížných systémech, bez nutnosti použít čerpadlovou a řídící jednotku. Na absorbéru kolektoru je použit špičkový sel. Ohřev TUV pomocí solárního systému U PIPES.


Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu stodvacetipěti litrů s keramickým topným tělesem, pojistkou proti přehřátí a možností svislé instalace v blízkosti odběrných míst. Stacionární solární zásobník teplé vody OKC NTRR SOL od českého výrobce Dražice v objemech 2- 3l. V nabídce našeho E-shopu najdete ohřívače: elektrické, plynové, kombinované, nepřímotopné, na tuhá paliva a solární systémy. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Průtokem v solárních panelech se voda zahřeje a vrací se zpět ohřátá do bazénu. Design solárních panelů byl navržen tak, aby mohlo docházet k ohřevu vody pomocí co největší plochy. Vodu ohřívá elektrické těleso ve smaltovaném tepelně izolovaném zásobníku v době stanovené dodavatelem elektrické energie. Těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem, na kterém lze plynule nastavit požadovanou teplotu (v rozsahu až 74°C). Po dosažení zvolené teploty se ohřev automaticky přeruší.


Dotace Nová zelená úsporám 40. Doprava po celé ČR ZDARMA. Prodej solárních ostrovních systémů, rekuperačních jednotek, tepelných čerpadel, hybridních systémů, solárních hraček, nabíječek a dalšího zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky