čtvrtek 9. března 2017

Trumatic bazar

Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Auto - Trumatic nezavisle bazar.

Stroje - Trumpf trumatic bazar. Dům a zahrada - Bufik trumatic bazar. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Topení je plně funkční,při předání mohu odzkoušet.

Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Prohlédněte si aktuální inzeráty truma. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Paci sa mi plynove kurenie Trumatic v karavanoch. Pro nadcházejicí sezónu budeme potřebovat jak provozní, tak stavební e. Topení do karavanu a obytného vozidla Trumatic E 4A. Bazar všeho co mužete tahat za autem.


Pro více informací mne neváhejte kontaktovat telefonicky, e -mailem nebo SMS. Pas mal du tout ce petit bazar ! Dom a záhrada - Trumatic e bazár. Projděte si inzeráty trumatic na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.

CNC soustruh s přesným vnitřním a vnějším soustružením, vnitřní a vnější šroub, vrtání. Rovněž lze provést frézování s osou C. Speciálně vyrobené přesné vřeteno s dvojitými maticemi. Výkonná, rychlá a sériová automatická výměna nástrojů. Pevné pracovní hřídele s vysoce přesnými ložisky. Stabilní pohyb s vícebodovým lineárním vedením.


Popis: Výrobce: Trumpf Technické parametry: - max. Vám náš technik bude moci vyhovět. Pokud chcete položit pouze obecnější dotaz, stačí vyplnit jméno a telefon. Vysekávací lis CNC v dobrém technickém stavu.


Změny a pochybení v technických údajích, informacích a cenách vyhrazeny! Nabídka platí s výhradou meziprodeje! Obytnž přívěs a karavan. Kupujte auta výhodně a levně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky