středa 22. března 2017

Solární panely na střechu

Solární panely na střechu

Mějme také na paměti, že solární panely instalujeme na svoje domy především proto, aby nám snížily útratu za energie. Není překvapením, že šetřit na technologii, která nám má sama přinášet úsporu se nemusí vyplatit. Prostor šetří solární panely , které se umisťují na střechu. Vlastní elektřinu ze slunce mohou vyrábět obyvatelé rodinného domu, škola, obecní úřad nebo firma na svojí provozovně. Solární panely na střechu vrátí svoji cenu tím dříve, čím jsou levnější, účinnější a lépe umístěné.


Na každou střechu se solární panely nehodí. Například na historické nebo památkově chráněné budovy jednoduše nepatří. Pokud z nějakého důvodu není možná montáž na střechu rodinného domu, pak se nabízí možnost. Veškeré solární panely (fotovoltaické, teplovodní i teplovzdušné) je třeba vždy orientovat co nejvíce na jih, čili ideálně jihovýchod až jihozápad.


Nelze-li to jinak, můžeme ještě zvolit orientaci východní nebo západní (ztráta bude činit cca ), nikdy neinstalujeme panely na severovýchod až severozápa jelikož ztráta výkonu by byla opravdu vysoká a. Móda pro alternativní zdroje elektřiny na Západě již dlouho existuje. Díky stejným solárním panelům se nemůžete spoléhat na běžné elektrické sítě a ušetřit značné peníze, což je také důležité. Domácí elektrárny a solární panely na střechu Uspořte energii s fotovoltaickými elektrárnami na klíč.


Solární panely na střechu

Prodáváme a montujeme solární systémy - sluneční fotovoltaické elektrárny. Dodáváme solární panely pro výrobu elektrické energie a pro ohřev vody pro domácnosti, firmy a úřady. Realizace na klíč nebo dodáme stavebnicový systém pro montáž svépomocí.


Sada na ohřev vody v bojleru pomocí fotovoltaických panelů. Nyní doprava po ČR ZDARMA! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Solární elektrárna (FVE) vhodná pro instalaci na střechu rodinného domu. Fotovoltaické solární panely můžete umístit i na plochou střechu administrativní budovy, panelového nebo rodinného domu. Panely se na ploché střechy umísťují vodorovně, což předchází rizikům v případě špatných povětrnostních podmínek. Vítr tak nezatěžuje střešní konstrukce. Solární tašky ze Švýcarska jako alternativa k fotovoltaickým panelům.


Kladou důraz na design. Lze nainstalovat jakýkoliv výkon na střechu. Takové řešení navrhuje Jeremy Munday, profesor na Fakultě elektrického a počítačového inženýrství na UC Davis.


Solární panely na střechu

Konkrétní článek navržený jeho týmem dokáže ( na papíře) generovat až wattů energie na metr čtvereční za ideálních nočních podmínek. Pořiďte si střechu s neviditelnou silou. Solární střechy s neviditelnou silou sluneční energie.


Nosná konstrukce pro montáž na rovnou střechu v jedné řadě. Na obytná auta montujeme panely o výkonu 1až 175Wp. Jde o ideální poměr výkonu, velikosti a váhy.


Větší (2Wp) panely jsou již poměrně velké a bývá problém s jejich umístěním na střechu (vedle okýnek, satelitů, klimatizací apod.) Montáž: Na střechu obytného auta nebo karavanu se umístí pouze solární panel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky