pondělí 20. března 2017

Náhradní díly na karmu mora

Prodám funkční starší karmu mora 371. Možno na náhradní díly. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nabídka náhradních dílů na sporáky a spotřebiče značky Mora. V této sekci nabízíme široké spektrum originálního příslušenství pro odsavače par, sporáky, ale i ostatní produkty MORA. Pouze s tímto originálním příslušenstvím docílíte nejefektivnějšího využití vašich spotřebičů MORA a prodloužíte tím také jejich životnost. Na našem e-shopu nabízíme náhradní díly pro průtokové ohřívače.


V naší nabídce najdete kompletní sortiment náhradních dílů, jako jsou např. Největší e-shop s náhradními díly na žaluzie, sítě proti hmyzu a plastová okna. ZDARMA doprava při objednávce nad 3Kč.


Inzerát Karma Mora 3v okrese Kutná Hora, cena 250Kč, od j. V našem sortimentu naleznete plynová topidla vhodná pro většinu umístění. Plynová topidla MORA se vyznačují sníženou výškou topidla a je tedy možné je umístit i pod nižší okenní parapety. Topidla MORA lze přestavět také na propan butan a snížit tak náklady.


Demontovana funkcni, velmi zachovaly stav. Cena 5nebo vymena za varic na propan butan ci be. Výměník 70-, hořák 20-, vodní díl 30-, termoelektrická pojistka 20-. Dodáváme náhradní díly na nové i starší typy remosek. Mnoho ND na Remosky vedeme skladem.


Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu cookies. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče.


ESHOP FUNGUJE BEZE ZMĚN - Zboží odesíláme každý den, doručení PPL je většinou do následujícího dne. Mora ,gorenje,Whirlpool, Amica, atd. Výdejní místo pro OSOBNÍ ODBĚR eshopu v místě Horní Beřkovice ( mezi Mělníkem a Roudnicí nad Labem) funguje také beze změn. Nepočítám náklady na náhradní bydlení a když už, tak z gruntu - renovaci kuchyňské linky a obnovu nábytku. Dále zajišťujeme náhradní díly do akumulačních kamen, elektrodíly do sporáků a ostatní varné techniky všech značek.


Náhradní díly na plynové topidlo značky KARMA. Olomouci a dalších partnerských výdejních míst (firma TOPTRANS) po celé České a Slovenské republice. Prodáváme náhradní díly na pračky, myčky, sušičky, sporáky, trouby.


Opravy provádíme v bytech u zákazníka. Nabízíme individuální přístup a řešení pro každého zákazníka dle jeho nároků i finančních možností. GORENJE, MORA náhradní díly ART.


Náhradní díly na karmu mora

JAK SI OPRAVIT PRAČKU-MYČKU-SPORÁK?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky