pondělí 16. března 2020

Životnost elektrického podlahového topení

Životnost elektrického podlahového topení

Jaká je životnost elektrického podlahového vytápění? Pokud je topný systém i regulace správně navržena, dosahuje životnost minimálně třicet až padesát let. Horní hranice životnosti záleží na provozních hodinách topného systému. Návrh elektrického podlahového topení. Při návrhu topného systému jako hlavního zdroje vytápění je nutné vycházet z tepelných ztrát místnosti a také z plochy, která se dá využít pro instalaci podlahového topení (dále jen „topná plocha“).


Výrobce udává životnost podlahového systému v řádu desítek let, prakticky po celou dobu životnosti podlahové konstrukce. Naše prodávané výrobky spol. Fenix kromě zákonem stanovené záruční lhůty měsíců poskytují prodlouženou záruku v délce trvání nebo let, případně doživotní záruku, vše za dodržení určitých podmínek. Elektrické podlahové topení pomocí topných fólií je zdravé, ekonomické, rychlé, bezúdržbové, nehlužné má dlouhou živbotnost a nezabíra místo v technické. Typická je pro elektrické podlahové topení dlouhá životnost v rozsahu desítek let.


Nasazení je vhodné jak do novostaveb, kde lze díky nízké tepelné ztrátě plně rozvinout jeho potenciál, tak i do rekonstrukcí vzhledem k nízké výšce skladby podlahy. Jestliže nemáte moc představu o tom, co vás čeká, potom vám jistě velmi dobře poslouží následující článek. Ač se někteří dodavatelé podlahových krytin obávají elektrického podlahového topení a pro některé krytiny doporučují pouze teplovodní topení , spíše opak je pravdou. Teplota podlahy je hlídána čidlem, a nepřesáhne tedy °C, což u teplovodního nemusí být zaručeno. Cena komponentů pro elektrické podlahové topení je o cca nižší než u teplovodního podlahového topení.


Životnost elektrického podlahového topení

Montáž elektrického podlahového topení je jednodušší a proto je také levnější než montáž teplovodního topení. V rozdílu ceny není zahrnutá cena za tepelný zdroj, nutný pro provoz teplovodního topení. Tyto náklady jsou úměrně vyšší pro všechny zdroje tepla.


Zaplatíte vždy víc, i když vytápíte plynem, elektřinou nebo pevnými palivy. ELEKTRICKÉ PODLAHOVÉ TOPENÍ. Znáte nejpodstatnější výhody elektrického podlahového topení ? Základní vlastnosti elektrického podlahového topení : úspora energie – nízká investice – vysoký komfort – výborná regulovatelnost – bezporuchovost - bez údržby – životnost a více let - záruky až let - více informací.


Životnost elektrického podlahového topení

Provoz podlahového topení , nastavení termostatů, životnost a opravy. Dodávka elektrického podlahového vytápění. Akumulační a poloakumulační elektrická podlahová topení mají vyšší. Mimořádná životnost - při správné aplikaci a provozování min. Proč instalovat elektrické podlahové topení.


Ideálnímu průběhu teplot vzduchu se nejvíce blíží podlahové vytápění, a to jak ve vertikálním, tak horizontálním směru. Ideálního průběhu teplot u podlahového vytápění je dosaženo jak u teplovodního, tak u elektrického podlahového vytápění. V grafu uvádíme průměrné životnosti získané z různých zdrojů.


Ecofilm a topné kabelové systémy Ecofloor dle vyjádření výrobce, za předpokladu dodržení podmínek správné instalace a provozování - regulaci. Na tyto komponenty výrobce. Nehledě na to, že díky bezúdržbovému provozu elektrického podlahového topení není třeba platit každoroční prohlídky, jako je tomu u plynového kotle s komínem. Jednoduchá a přesná regulace. Výhodou elektrického podlahového vytápění je nejlepší možnost regulace.


V případě, že je topný systém i regulace správně navržena je životnost min. V případě špatně provedené instalace nebo návrhu se výrazně zkracuje doba životnosti. Na této stránce Vám rádi zodpovíme dotazy, které se týkají elektrického podlahového vytápění. Topheating se odhaduje na let a navíc na něj poskytujeme prodlouženou záruku se servisem zdarma. Pokud se bavíme obecně, tak životnost podlahového topení ovlivňuje mnoho faktorů, například kvalita použitých materiálů, kvalita a způsob instalace, kvalita zalití anhydritem a další méně podstatné okolní faktory.


Podlahové topení je možné instalovat pod každou podlahu. Nezabírá místo v obytném prostoru a umožňuje libovolné umístění nábytku. Doma nebo v kanceláři, v koupelně nebo v obývacím pokoji, systém podlahového topení Raychem je tou nejlepší volbou pro tepelnou pohodu vašeho domova.


Všechny naše systémy podlahového. Nízká pořizovací cena - v porovnání s cenami pořízení jiných topných systémů, např. Cena instalace - instalace eletrických topných systémů je nenáročná a ve většině případů zvládnutelná i svépomocí za asistence kvalifikovaného elektrikáře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky