pondělí 30. března 2020

Vytápění koupelny

Kromě designu a barvy je také možné vybírat otopná tělesa dle možnosti zapojení, kdy nabízíme modely pro ústřední vytápění , elektrické vytápění i pro kombinaci ústředního a elektrického vytápění. Nabízíme i potřebné ventily, termostatické hlavice, topné tyče atd. S výběrem vhodného modelu Vám samozřejmě. Jak dostat teplo do koupelny.


Vytápění koupelny

Standardní radiátor se totiž většinou do malé koupelny nevejde, teplovodní podlahové vytápění bývá poměrně drahé a závislé na celkovém vytápění domu, navíc výkonově nemusí postačovat. Nastartovat kotel kvůli nebo minutám je ekonomický i energetický nesmysl. Případně je možné vše skrýt a využít výhody naší teplé dlažby, kdy je vše potřebné pod vaší dlažbou v. Podlahové topení pro koupelny se ve většině případů nepoužívá v panelových domech, obzvláště pokud se s touto variantou nepočítá dopředu při výstavbě domu. Zároveň se podlahové vytápění.


Pokud rodinný dům nemá podlahové vytápění , můžete si do koupelny dát i elektrickou rohož, která je levnější. Podlahové vytápění slouží ke zvýšení pohodlí nejen ve vaší koupelně, ale lze ho instalovat i do chodeb, kuchyní at navíc je jednoduše ovladatelné, úsporné a spolehlivé. Délka topného kabelu 1m. Vtipné a originální dárky. Internetový obchod s trendy, životním stylem a doplňky.


Nápady na dárky pro každou příležitost. Topný žebřík – kombinace vytápění koupelny a sušáku pro ručníky. Vysoké úrovně komfortu lze nejlépe (a s nejnižšími energetickými nároky) dosáhnout topidly s vysokým podílem sálání – sálavými (infračervenými) topnými panely.


Relativně standardním řešením vytápění koupelny jsou tepelné elektrické zářiče, které jistě mnozí s nás mají doma z dob poměrně již dávno minulých a pochopitelně je nepoužíváme. Nepoužíváme je z prostého důvodu, neboť jejich efekt je vzhledem k množství spotřebované energie takřka nulový. Především v zimním období není nad horkou vanu či dlouhou sprchu ve vytopené koupelně s teplou podlahou a měkkými vyhřátými ručníky. Tuto luxusní představu vám snadno splníme!


Vytápění koupelny

Vytápění koupelny a ohřívače vody. Stačí si vybrat z naší siroké nabídky koupelnových radiátorů a topných tyčí. Hlavní nabídku vytápění tvoří koupelnové radiátory ať už klasické topné žebříky nebo různé designové radiátory a příslušenství k nim.


Akční ceny, které jinde nenajdete! Koupelnové radiátory nabízíme pro klasické vytápění , kombinované s elektrickým topným tělesem nebo radiátory pouze na elektřinu. Nejprodávanější zboží držíme skladem. Vedle praktického podlahového topení (které lze bohužel v drtivé většině bytů použít pouze elektrické) se dostávajíc do popředí i nástěnné radiátory, které jsou nejen funkčním, ale i estetickým doplňkem koupelny.


Vytápění koupelny

Praktické koupelnové radiátory neboli tzv. Koupelnové žebříky neslouží jen k vytápění interiéru, ale také k praktickému sušení ručníků apod. Toto účinné vytápění je dnes takřka nepostradatelnou záležitostí. Jak vybrat topení do domu a dalších i komerčních prostor? Průvodce výběrem správného vytápění Vám pomůže!


Realizace koupelen pro novostavby i rekonstrukce koupelen všech dispozicí – bytová jádra, malé koupelny , velké koupelny , nadstandardní koupelny. Zajišťujeme kompletní realizaci inženýrských sítí. Provádíme montáže, rozšiřování a opravy systémů ústředního vytápění a mnoho dalších realizací z odvětví vytápění. Opomíjenou a přitom důležitou ekonomickou výhodou při použití elektrického topení jako hlavního zdroje vytápění je využití tzv. Celá domácnost s veškerými elektrickými spotřebiči tak díky tomuto tarifu spotřebovává elektřinu za nižší ceny přímotopným.


Vytápění koupelny

Elektrické vytápění není jen elektrokotel nebo přímotopy. Levnější a úspornější topení jsou INFRAPANELY. Infratopení uspoří až nákladů na topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky