středa 25. března 2020

Řepkové pelety na topení

Pelety na topení již nejsou dostupné. Vhodné zejména pro kotle s automatickým dávkováním a plnícím zásobníkem. Poptávka: koupě, pelety na topení - řepkové , t, Kutná Hora - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Vyrábějí se především z řepkové či obilné slámy, slunečnice, sena a dalších.


Na rozdíl od uhlí se pak jedná o velmi čistý a komfortní způsob vytápění.

V porovnání s fosilními palivy pak mají pelety v dlouhodobém horizontu ustálené ceny. Cena za kilogram pelet se stabilně pohybuje kolem Kč včetně daně. Spalování rostlinných pelet vyrobených z řepkové a ovesné slámy v hořáku MultiBio 30. This feature is not available right now.


Please try again later. HORÁK NA PELETY - Duration:. Speciálně na pelety je určen kotel Atmos D P, který je dovede automaticky odebírat ze zásobníku.


Topení dřevními peletami je ekologické, pohodlné a cenově docela přijatelné.

Málokdo také ví, že Česko je evropská velmoc v produkci dřevních pelet a tohoto paliva je proto u nás dostatek. Shrňme si hlavní výhody a nevýhody vytápění peletovým kotlem. Plus: Vytápění peletami je levné Surovinou pro výrobu dřevních pelet je odpad z dřevovýroby.


Vyrábíme a prodáváme pelety na topení s vysokou výhřevností. Naše topné pelety Premium u nás nakoupíte v balení na paletách. Na výběr máte balení bez dopravy, kdy nabízíme přímý odběr pelet na naši firmě. Záleží ale na tom, jak velkou plochu budete vytápět a jaké tepelné ztráty váš dům má.


Abyste mohli dřevěnými peletami účinně topit, nevyhnete se investici do automatického kotle na pelety. Jedna užitečná rada tedy nakonec: nejlevnější pelety na topení pořídíte mimo topnou sezónu. Chcete-li jednoduše ušetřit, tak si naplánujte koupi pelet na topení na období květen – červenec, kdy se dají pořídit dřevěné pelety levně, rozhodně nejvýhodněji z celého roku.


Jsou vhodné zejména ke spalování ve speciálních automatických kotlích či kamnech na pelety. Vyrobeno ze 1 čisté řepkové slámy bez pojiv. Zásadní výhodou u řepkových pelet je nespékavost popele. Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke?


Jsou dlouhodobě osvědčenou alternativou klasického vytápění domů, tepláren nebo skladů apod. Dokáží tak reagovat na situaci na palivovém trhu a zvolením vhodné kombinace udržovat náklady na topení v rozumných mezích. Zařízení na plynná (zemní plyn, bioplyn) či tekutá paliva (benzin, nafta, topný olej) se účinně kombinují se spotřebiči na paliva pevná, zpravidla dřevo a výrobky z něj.

Zákazníci se na nás poměrně často obrací s dotazeKdy se dají pořídit nejlevnější peletky? Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Mám rodinný dům, celkem cca 250mvytápěné plochy, kotel na pelety Ponast KP1 zásobník na pelety 150kg a moje roční cena za vytápění pouze peletami (a ničím jiným)je tisíc Kč. Dům není nějak supr zateplený kromě nových dřevěných oken, teplota na vnitřním termostatu Honeywell celou zimu (listopad-duben) nastavena na 22C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky