čtvrtek 26. března 2020

Vsakovaci jimka

Výroba a prodej vsakovacích jímek a mnoho dalšího pro vsakování dešťové vody. Jímku je nutné instalovat pod terén a zasypat štěrkovým propustným materiálem, pro dosažení optimálního vsaku. Jímky jsou samonosné, tudíž není třeba betonovat podkladní desku. Výroba: vsakovací jímky kruhového průřezu, určené k osazení do terénu, vyrobené svařováním válcovaných polypropylenových desek.


Dodávka na klíč, doprava po ČR a SK zdarma. Výhodná sestava 3vje složená z nádrže na dešťovou vodu, čerpadla včetně příslušenství a filtrace před nádrž. Pouze si napojíte zahradní hadici na coulový závit a můžete vodu z nádrže začít čerpat. Města a obce nemají rády, když jim pouštíte dešťovou vodu do kanalizace – odpadní voda se tím totiž ředí a pak se jim v čističce hůř čistí.


Takže občanstvo musí samo zachytávat vodu ze svých střech a nějak důstojně ji zneškodňovat ještě na svém pozemku. Jsou ideálním řešením v místech, kde je nutné vodu vsakovat. Před vsakovacími boxy je potřeba mít filtrační šachtu Nová technologie systémů řeší problém s nakládáním dešťové vody v místě srážky, čímž odlehčuje kanalizačním stokám (možnost volby menšího průměru kanalizačního potrubí, což redukuje investiční náklady na stavbu kanalizace) a snižuje poplatky za odvod dešťových vod zvlastních. Dobrý den, prosím o radu.


Vsakovaci jimka

Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Jsou určeny pro vsakování vyčištěných odpadních vod nebo dešťových vod na pozemku. Námi nabízené vsakovací jímky se usazují snadno a bez betonáže.


Všechny starosti s betonem odpadávají. Díky tvaru nádrže a žeber se můžete spolehnout na maximální stabilitu. Naše vsakovací jímky jsou navrženy speciálně za tímto účelem, jsou ověřeny léty. Jímka se instaluje jako podzemní a díky navrtaným otvorům v samonosné konstrukci je schopna vsakovat velké množství vody. V souladu s rozhodnutím vlády České republiky ze dne 15.


Vsakovaci jimka

Vsakovací nádrže na dešťovou vodu. Vzhledem ke stále rostoucí výstavbě a urbanizaci krajiny se zmenšuje počet ploch, kde by se mohla dešťová voda přirozeně zasakovat. Pro výpočet objemu vsakovací nádrže PLATÍ OD 1. Uvedený výpočet vychází z německé normy ATV-DVWK-A 13 která u nás byla obecně přijímána v době, kdy česká norma ještě nebyla. Ponecháváme jej zde například pro posouzení dříve provedených.


Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že i přes nouzový stav vyhlášený na území ČR jsme nadále v provozu, přijímáme i expedujeme objednávky. Jímka se vyrábí svařováním válcových polypropylenových desek a tvoří jí dno, plášť a poklop. Betonová jímka na dešťovou vodu, plně samonosná. U sazení bez betonáže, pouze štěrk.


Poklop a komín je součástí dodávky. Samonosná vsakovací jímka. Je plastová jímka kruhového průřezu, určená k osazení do terénu. Tato jímka je určena zejména ke vsakování řádně předčištěných odpadních popřípadě dešťových vod a není určena do terénu s výskytem spodní vody.


Jímky Betaxo mají díky otvorům v plášti optimální odvod nahromaděné dešťové vody. Stejně jako je tomu u vod splaškových, je třeba dle platné legislativy ČR zajistit i likvidaci vod dešťových. Dle platných norem, nesmí být dešťová voda, zachycená okapovým systémem, odváděna například na sousední parcelu, veřejnou komunikaci a zároveň by neměla zatěžovat obecní kanalizaci. Všeobecně platí, že stavby musí být napojeny na veřejnou dešťovou či jednotnou kanalizaci. Nejvíce žádoucím řešením je odvod vsakováním.


Vsakovaci jimka

Ahoj,nyní řeším vsakovací jímku. Je retenční nádrž nutná při kolaudaci? Rád bych věděl jestli je ještě možné vybudování(např.ztrac.bednění vylité vodovzdorným betonem) svépomocí.


Výhody našich plastových jímek jsou – nízké pořizovací náklady, jednoduchá instalace, snadná manipulace, odolnost vůči agresivním látkám, mechanická odolnost, dlouhodobá stabilita a neomezená životnost. Můžete mi prosím někdo poradit jak se propočítá velikost vsakovací jímky v závislosti na velikosti střechy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky