pondělí 9. března 2020

Prodám pumpu na vodu

Tovární výroba Německo. Vyvine tlak do 1barů. Vhodná pro obor instalatér nebo topenář. Případný doplatek z mojí strany je možný.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Inzeráty pumpa v kategorii Zahrada bazar na Sbazar. Kč , Zruč-Senec pumpa prodám zahradní litinovou ruční pumpu na studnu , cena za.


Litinová ruční pumpa na studnu. Ruční pumpy na vodu, křídlová čerpadla. Za trochu námahy se při čerpání vody ze.


Tak lze pumpou s externím pracovním válcem čerpat vodu až z hloubky m. I když je ve studni několik metrů vody, doporučujeme při volbě ručního čerpadla vždy počítat s možným poklesem hladiny vody až na její nejnižší možnou úroveň tj. V této výšce je umístěn sací koš pumpy. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: pumpa. Pumpa ne funguje, může být jako okrasa zahrady. Více info e-mail abo whatsapp Moje vebove stránku Www.


This feature is not available right now. Please try again later. Vyzkoušeno na studni hloubky 28m. PUMPA ruční výška 70cm, nostalgické čerpadlo Nabídka. Inzerce - rucni pumpa vodu , nabídky - prodám , prodej, inzeráty.


Je určena pro vyčerpání vody pokojové teploty z plastových barelů o. Je po opravě elektroinstalace - nová spínací skříňka, nová baterie. Má kabinu ze zetoru - v suprovém stavu - tlumiče dveří, clona proti slunci, střešní okn. Plastová nádrž na vodu Plastová nádrž na vodu. Predám novú, nepoužitú pumpu na tlakovú skúšku tesnosti spojov značky Brinko.


V záruke, s dokladom o kúpe. Je litinová a byla doposledku funkční, nyní je asi roky demontovaná. Je k ní sací koš a asi m táhlo se sací trubkou. Doporučuji se podívat i na mé.


Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení,. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Prodám starší ruční pumpu na vodu. Na dotaz „ na pumpa rucni vodu “ jsme našli:. Zvětšuje a zpevňuje poprsí.


Kardiomonitor, infuzni pumpa Kardiomonitor, infuzni pumpa. PROJDETE S NÍ AŽ DOSKLEPA ŠÍŘKA POUZE 80CM! ZDRAVOTNĚ NEZÁVADNÉ bio zeleniny a pro všechny co nechtějí jednorázové nádrže od jedů za tisíc kč. Predám starožitný zavárací prístroj ( pumpu ) z 30. Značkou si nie som istý, tlakomer vraví Beco, manuál Saxonia.


Nové tažné zařízení na více jak 6modelů včetně typ. Poštou na dobírku nebo podle regionu možno dovést ,výhodnější podmínky než v e-shopech. Elektroinstalace podle modelu vozu od 150kč, v případě ,že na auto je potřeba tzv.


Banner Power Bull 12V 63Ah 600A. Před výběrem pumpy doporučujeme znát výšku hladiny a hloubku samotné studny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky