pátek 6. března 2020

Tyčový mixér braun příslušenství

Braun global manufacturer of small electrical appliances. Innovative high quality shaving hair care beauty care products, to kitchen and household products blenders, juicers, coffee makers and irons, innovation quality design. Více ze všeho, co potřebujete k větší kreativitě v kuchyni. Příslušenství Food processor (l) Sekání, míchání,. Kromě ponorného nástavce, šlehací metly a sekáčku disponuje také food procesorem s vyměnitelnými strouhacími nástavci, díky kterým si připravíte například okurkový salát, nebo nastrouháte zeleninu pod maso.


Tyčový mixér braun příslušenství

Braun international website for all household appliances. V porovnání s tyčovými mixéry značky Braun , které nejsou vybaveny technologií ACTIVEBlade. Tyčový mixér Multiquick MQ. Variabilní nastavení rychlosti.


Radujte se z perfektních výsledků bez nepořádku. Každý tyčový mixér značky Braun je standardně vybaven patentovanou nohou se systémem PowerBell, který využívá technologii SPLASHControl, která dokonale mísí pokrmy a zabraňuje rozstřiku - na vás ani na vaší kuchyni tak neulpí ani kapka. Jeho nespornou výhodou je skladnost.


Jednoduše se ovládá, skladuje a komfortně se čistí. Oceníte jej například při přípravě koktejlů, polévek, omáček, zeleninových pyré, dětských přesnídávek apod. Lépe vybavené mixéry pak obsahují užitečné příslušenství na sekání, krájení, drcení či šlehání.


Vybírat můžete opravdu z široké. S těmito kuchyňskými pomocníky vás vaření nikdy nepřestane bavit – tyčové mixéry Braun a jejich příslušenství nejenom urychlují a usnadňují přípravu jídla, ale. Hodí se pro milovníky ovocných koktejlů, polévek či omáček, ale také pro rodiče malých dětí, kterým usnadní přípravu dětské výživy. Měl by být rychlý, dobře ovladatelný a snadno omyvatelný.


Tyčový mixér braun příslušenství

Přestavujeme vám světově první ACTIVEBlade technologii. Užijte si v kuchyni více kreativity bez ohledu na to, jak. Jedinečné příslušenství. Braun MultiQuick je nejlepší tyčový mixér i pro tu nejtvrdší práci.


S bohatým příslušenstvím budete moci tyčový mixér využít k přípravě nekonečného množství pokrmů. V balení najdete nerezovou šlehací metlu s mixovací nádobou o velikosti 6ml (bez BPA), která vám dokonale poslouží při přípravě domácí majonézy, šlehačky nebo různých krémů. Aby mixér tohle všechno zvládnul, neobejde se bez zmíněného příslušenství. To je jeden z faktorů, který určuje cenu produktu – proto si důsledně příslušenství u vybíraného produktu zkontrolujte, abyste měli jistotu, že. Můžete tak mít tyčový mixér i ruční šlehač zároveň.


Tyčový mixér braun příslušenství

Některé z nich mají v balení navíc zvláštní nádobu se sekáčkem na ovoce a zeleninu. Před nákupem si ale ověřte její objem, bývají poměrně malé. Jestliže si vyberete tyčový mixér s více funkcemi, pravděpodobně si za ně připlatíte. Vyzkoušejte skvělého a univerzálního pomocníka do domácnosti, který se pyšní 7W, technologií POWERBell PLUS pro ještě efektivnější rozmixování, moderním designem a pestrou škálou příslušenství.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Pokud jste opravdu nároční a hledáte tyčový mixér , který plně uspokojí všechny možné kuchyňské potřeby a zastane škálu praktických funkcí, máme pro vás tip na speciální kousek. Ten pravda rozhodně nepatří mezi nejdostupnější, ale můžete se těšit na špičkový. Robustní ponorný mixér se silným elektromotorem, vhodný na ořechy i drcení ledu.


Levnější tyčový mixér s absencí širšího příslušenství , ale jinak dobrým výkonem a nerezovým nástavcem na horké pokrmy. Jejich poměr cena-výkon-velikost je totiž nepřekonatelný. Díky příslušenství navíc může tyčový mixér nabývat mnoho podob, a tím i mnoho funkcí – šlehání či sekání tak pro něj bude hračka. Technologie SplashControl zabraňuje rozstřiku mixované potraviny.


S funkcí SmartSpeed lze jednoduše regulovat rychlost mixéru. Unikátní čepel ActiveBlade zvládne rozmixovat i ty nejtvrdší kousky potravin. K dispozici je 6ml mixovací nádoba, nerezová mixovací noha. Vybrali jsme pro Vás Ponorné mixéry.


Mixérů, šlehačů i sekáčků se na trhu vyskytuje velké množství. Ať už si vyberete tyčový mixér nebo ruční šlehač, určitě ho při přípravě pokrmů oceníte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky